Αποκάλυψη για το Nissan Vmotion 2.0

Τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Nissan σηματοδοτεί αυτό το πρωτότυπο μοντέλο που έκανε πρεμιέρα στο Detroit

  • -
  • -

Τη νέα χαρακτηριστική V-motion σχεδίαση της Nissan εξελίσσει το πρωτότυπο Vmotion 2.0, δίνοντας μια τρισδιάστατη αίσθηση με περισσότερο… όγκο. Προσφέροντας μια ματιά από το μέλλον του «Nissan Intelligent Mobility», του οδικού χάρτη  της Nissan για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων και μηδενισμού των θανατηφόρων ατυχημάτων,  το μπροστινό έμβλημα Nissan του οχήματος ενεργοποιεί φωτισμό,  όταν το αυτοκίνητο είναι σε λειτουργία ProPILOT. 

Οι έντονα κεκλιμένες με στοιχεία από ανθρακονήματα χαρίζουν την αίσθηση της οροφής που αιωρείται. Τα μεγάλο μεταξόνιο υπόσχεται άνετες μετακινήσεις στους επιβάτες του Vmotion 2.0. Οι εμπρός και οι  πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα, δημιουργώντας ένα μεγάλο άνοιγμα. Η κονσόλα ακολουθεί την αισθητική του υπόλοιπου σχεδιασμού, ενσωματώνοντας το ταμπλό και το σύστημα infotainment τόσο για τον οδηγό, όσο  και για τον συνοδηγό.

Η ενιαία οριζόντια οθόνη ενσωματώνει το γραφικό περιβάλλον χειρισμού του  ProPILOT (GUI). Για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, η κεντρική πίσω κονσόλα διαθέτει μικρότερη οθόνη, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως μια επέκταση της κύριας οθόνης. Τα καθίσματα είναι άνετα με υψηλό βαθμό στήριξης, με επενδύσεις από μαλακό δέρμα. Το τιμόνι έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον οδηγό αλλά και τον συνοδηγό να βλέπουν καθαρά όλη την infotainment οθόνη, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την  απρόσκοπτη εμπειρία του ProPILOT.

Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της, η καμπίνα προσφέρει στον οδηγό και τον συνοδηγό άνεση υψηλού επιπέδου όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία ProPILOT. Η απλή διάταξη της κεντρικής κονσόλας περιλαμβάνει ένα πολλαπλών λειτουργιών  touchpad για τον χειρισμό του  συστήματος  infotainment. Στο κομμάτι της ακουστικής, το Vmotion 2.0 εξοπλίζεται με τα καινοτόμα ηχεία Bose UltraNearfield, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών διαχείρισης του ήχου.

Το Nissan vmotion 2.0 διαθέτει το  Nissan Intelligent Driving, ένα από τα τρία βασικά στοιχεία του Nissan Intelligent Mobility. Το Nissan Intelligent Driving παρέχει στον οδηγό  μια ασφαλή και άνετη οδηγική εμπειρία μέσω  τεχνολογιών,  όπως αυτή του ProPILOT. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί μέρος του οράματος της Nissan για την επίτευξη πλήρους αυτόνομης οδήγησης,  όχι μόνο στην εθνική οδό και σε συνθήκες βεβαρυμμένης βαριές συνθήκες κυκλοφορίας,  αλλά και στο τυπικό  αστικό οδικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των  διασταυρώσεων.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...