Ανανεωμένη Jaguar F-Type

Έκδοσεις 400 Sport και R-Dynamic

  • -
  • -

Η Jaguar αποκάλυψε την ανανεωμένη F-Type, η οποία εξοπλίζεται με νέες τεχνολογίες και μικρές στιλιστικές αλλαγές. Σίγουρα δεν περιμέναμε η βρετανική εταιρεία να πειράξει πολύ τις ελκυστικές γραμμές της F-Type, ωστόσο το σπορ μοντέλο φέρει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και φώτα τεχνολογίας LED. Το εσωτερικό διαθέτει περισσότερα τεχνολογικά «καλούδια», όπως είναι το πρόσφατο σύστημα πολυμέσων Touch Pro που είναι στον στάνταρ εξοπλισμό και την οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

Μια σημαντική προσθήκη είναι η εφαρμογή ReRun, η οποία έρχεται μαζί με το νέο μοντέλο και αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της Jaguar και της GoPro. Εφόσον κάποιος διαθέτει μία action camera της εταιρείας GoPro και την συνδέσει με το σύστημα της Jaguar, υπάρχει δυνατότητα απεικόνισης μεταξύ άλλων και σημαντικών στοιχείων κατά τη διάρκεια οδήγησης σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι η ακριβής ταχύτητα, η θέση του πεντάλ του γκαζιού, η σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, πίεση του πεντάλ του φρένου και οι δυνάμεις G. Ακόμα, η καμπίνα φέρει ένα ζευγάρι ελαφριών καθισμάτων και αλουμινένιες και χρωμιωμένες πινελιές.

Κατά το λανσάρισμα της νέας F-Type, η βρετανική εταιρεία προσφέρει για ένα χρόνο την ειδική έκδοση 400 Sport, η οποία αποδίδει 400 ίππους από τον V6 υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα. Επίσης, η αναβάθμιση του μοντέλου διαθέτει και νέο σύστημα πέδησης και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Ακόμα μια προσθήκη είναι η έκδοση R-Dynamic στην γκάμα, η οποία προσφέρεται σε δύο ιπποδυνάμεις: 335 και 375 PS και με αρκετά συστήματα που διευκολύνουν τη ζωή του οδηγού, όπως είναι το ημι-αυτόνομο παρκάρισμα.

Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις παραμένουν ως έχουν. Τα F-Type με τον V6 κινητήρα μπορούν να τα επιλέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές είτε ως πισωκίνητα είτε ως τετρακίνητα. Οι χειροκίνητες εκδόσεις προσφέρονται αποκλειστικά ως πισωκίνητες, ενώ οι F-Type με τον V8 μόνο ως τετρακίνητες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...