Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Η Kia αποκαλύπτει το αισθητικό κομμάτι, αλλά παραμένει φειδωλή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Picanto

  • -
  • -

H Kia δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες του νέου Picanto, το οποίο θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης σε λίγους μήνες. Χάρη στα σχεδιαστικά κέντρα της που βρίσκονται στην Φρανκφούρτης (Γερμανία) και στη Namyang (Βόρεια Κορέα), το μικρό hatch φέρει όμορφες και επιθετικές γραμμές, κρατώντας τόσο τον χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ ακολουθεί το design των μεγαλύτερων «αδερφών». Κρατάει το μήκος της προηγούμενης γενιάς (3.595 mm), ενώ αυξήθηκε το μεταξόνιο κατά 15 mm, φτάνοντας συνολικά τα 2.400 mm. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μία ειδική έκδοση του νέου Picanto, η οποία εκτός από τους μεγάλους τροχούς, διαθέτει και κόκκινες πινελιές στον προφυλακτήρα, στη γρίλια, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στον διαχύτη και στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η χρωματική παλέτα θα περιέχει «πιο ζωντανές αποχρώσεις» και η καμπίνα έχει επανασχεδιαστεί και εξοπλιστεί με όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα που διαθέτει η εταιρεία, όπως είναι η νέα οθόνη αφής, το νέο σύστημα πολυμέσων, ο αυτόματος κλιματισμός, τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, το δερμάτινο σαλόνι και οι θύρες AUX / USB. Επίσης, τόσο ο εσωτερικός χώρος όσο και το πορτμπαγκάζ είναι πιο άνετα, χωρίς όμως η εταιρεία να ανακοινώνει ακόμα αναλυτικές τις τιμές.

Όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι, η Kia αναμένεται να εφοδιάσει το νέο της μικρό με τον 3κύλινδρο 1.0 T-GDI turbo κινητήρα, τον οποίο συναντάμε στο σημερινό Cee’d. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε καθώς πλησιάζουμε τις αρχές του Μάρτη, λίγο πριν πατήσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...