Το Tiguan γίνεται μακρύτερο και κερδίζει 2 θέσεις

Η έκδοση Allspace προσθέτει στο SUV της Volkswagen χώρους και πρακτικότητα

  • -
  • -

Τα επταθέσια SUV έχουν το δικό τους κοινό και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, κάτι που έχουν αντιληφθεί όλο και περισσότερες μάρκες. Η Volkswagen αποφάσισε πέρα από το μεγάλο Atlas να λανσάρει την επιμηκυμένη έκδοση του Tiguan, η οποία θα ονομάζεται στην Ευρώπη Allspace και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2017. Διαφορές στο σχεδιαστικό τομέα δεν υπάρχουν, όπως φαίνεται από τις επίσημες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Παράλληλα καιν ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, η Volkswagen δημοσιοποίησε και ένα σκίτσο, μάλλον υπερβολικό όσον αφορά την απεικόνιση του Tiguan Allspace. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι βεβαίως η αύξηση του μήκους, 22 cm στο αμάξωμα και 11 cm εξ αυτών στο μεταξόνιο. Οι μεγαλύτεροι εσωτερικοί χώροι έχουν χρησιμοποιηθεί για να τοποθετηθεί και τρίτη σειρά καθισμάτων και το μεσαίο SUV να γίνει επταθέσιο.

Παραμένει άγνωστος ο όγκος του χώρου αποσκευών όταν θα είναι αναδιπλωμένη η τελευταία σειρά των καθισμάτων, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα TSI και TDI, με βασικό τον 1.4 βενζίνης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...