Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου VW Golf

Κάποιες φωτογραφίες από διαρροή έρχονται να μας δώσουν μια πρώτη εικόνα του νέου Volkswagen Golf που θα κάνει πρεμιέρα σε live streaming στις 13:30. Δείτε εδώ!

  • -
  • -

Έφθασε η ημέρα της αποκάλυψης του νέου Volkswagen Golf με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει. Δείτε σε live streaming την παρουσίαση του μοντέλου στις 13:30, όπου θα αποκαλυφθούν και όλα τα νέα στοιχεία του.

Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια εικόνα του νέου μοντέλου, από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και βρέθηκαν στις σελίδες του ιταλικού Quattroruote σε ένα μναδικό χρυσαφί χρώμα. Σίγουρα η Volkswagen επενδύσει στην εξατομίκευση των μοντέλων και αυτό θα κάνει στην νέα γενιά του Golf.

Πιο επιθετική φαίνεται η εμπρός όψη του μοντέλου, με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέες εισαγωγές αέρα και γωνιώδη μάσκα. Το πίσω μέρος διαφοροποιείται χάρη στο νέο diffuser και τις ανοξείδωτες απολήξεις της εξάτμισης. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες της γρήγορης έκδοσης GTi, η οποία σε πρώτη φάση μοιάζει αρκετά με το υπάρχον.

Όσον αφορά τους κινητήρες στη νέα γενιά ο 1,4 TSI βενζίνης θα δώσει τη θέση του σε ένα νέο με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, ο οποίος θα πατά στον προηγούμενο έχοντας μεγαλύτερη διαδρομή. Επίσης ανάλογη αλλαγή θα γίνει και στον diesel 1.6 TDI, ο οποίος για την περίπτωση θα έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρων.

Για όλες τις λεπτομέρειες του νέου Volkswagen Golf θα επανέρθουμε μετά την live παρουσίαση του μοντέλου που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video πάνω. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη έχει ξεκινήσει.


 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...