Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό της Octavia

Η ανανέωση στην Skoda Octavia την έφερε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

  • -
  • -

Η αλλαγή στην εξωτερική στην εξωτερική εμφάνιση της Skoda Octavia δημιούργησε αίσθηση κυρίως λόγω των εμπρός φωτιστικών σωμάτων τα οποία η τσεχική εταιρεία αποφάσισε να διαχωρίσει. Από την πρώτη παρουσίαση είχαν μείνει εκτός τα στοιχεία του εσωτερικού, όπως και οι φωτογραφίες του. Σήμερα η Skoda ήρθε να αποκαλύψει και την καμπίνα που διακρίνεται για την αναβαθμισμένη ποιότητα και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο ευρύχωρο εσωτερικό της Octavia η οποία σε αυτή τη γενιά έρχεται με ανασχεδιασμένα όργανα σε μαύρη απόχρωση. Επιπλέον μικρές αλλαγές συμπληρώνουν την ανανέωση, όπως η νέα θήκη για το μπουκάλι στην κεντρική κονσόλα που επιτρέπει σε οδηγό ή συνοδηγό να την ανοίγουν με το ένα χέρι. Στα έξτρα θα βρείτε και πτυσσόμενα τραπεζάκια τοποθετημένα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

Στον μεγάλο χώρο αποσκευών της πιο πρακτικής station wagon έκδοσης υπάρχει τώρα και ένα φωτάκι LED που αφαιρείται και γίνεται φακός. Πρεμιέρα στην ανανεωμένη Octavia κάνει και το θερμαινόμενο τιμόνι και μπαίνει στην μεγάλη λίστα των έξτρα που μπορεί να βρει ο αγοραστής της Octavia προκειμένου να την φτιάξει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στα σημαντικά είναι η αναβάθμιση του συστήματος πολυμέσων με οθόνη οκτώ ιντσών πλέον, ενώ στις ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις φτάνει σε διαστάσεις τις 9,2 ίντσες. Ακόμα και στη βασική έκδοση το σύστημα πολυμέσων συνεργάζεται με Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink και SmartGate που επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων κατευθείαν από το κινητό. Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε τα καλώδια φόρτισης των συσκευών σας, αφού η ανανεωμένη Skoda Octavia διαθέτει βάση ασύρματης φόρτισης ως έξτρα.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...