BMW M4 DTM Champion Edition

Μια ειδική ακόμα καλύτερη έκδοση της M4 για το Πρωτάθλημα του M. Wittmann στο DTM έφτιαξε η BMW

  • -
  • -

Γιορτάζοντας τον τίτλο οδηγών που κατέκτησε ο Marco Wittmann, η BMW δημιούργησε μια ειδική έκδοση της M4 DTM Champion Edition που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό μόλις 200 μονάδων. Ο 6κύλινδρος twin-turbo κινητήρας χρησιμοποιεί το σύστημα ψεκασμού νερού από την M4 GTS. Η απόδοσή της ειδικής έκδοσης είναι παρόμοια με αυτή της GTS και είναι 500 ίπποι και 600 Nm ροπής.

Έτσι η BMW M4 DTM Champion Edition εκτοξεύεται από στάση στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 3,8 sec και συνεχίζει δυνατά μέχρι η βελόνα του ταχύμετρου να αγγίξει τα 305 km/h, σημείο όπου περιορίζεται ηλεκτρονικά η ταχύτητα.

Αισθητικά τα 200 αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν θα ξεχωρίζουν από λευκό τους χρώμα (Alpine White) με τις διακοσμητικές τρίχρωμες λωρίδες. Επιπλέον, διαθέτει αεροδυναμικές βελτιώσεις στο εμπρός μέρος, carbon εξωτερικούς καθρέπτες, πλαϊνές «φούστες», πίσω diffuser και αεροτομή. Οι μοναδικές γκρι ζάντες ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό όπως επίσης και τα κεραμικά φρένα.

Στο εσωτερικό τα μονοκόμματα σπορ καθίσματα από ανθρακονήματα είναι ντυμένα με αλκαντάρα και δέρμα, ενώ ξεχωρίζει και το σπορ χορταστικό σε αίσθηση τιμόνι επίσης αλκαντάρα. Η τιμή αυτής της ειδικής BMW M4 DTM Champion Edition ξεκινά από τα 148.500 ευρώ στην Γερμανία.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...