Η DS φοράει τα καλά της στο Παρίσι

Με έμφαση στην ποιότητα την τεχνολογία και τη διαφορετικότητα η DS Automobiles βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός

  • -
  • -

Πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά από την εποχή, η DS Automobiles παρουσίασε μία σειρά από καινοτομίες και νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του DS E-TENSE, την καθηλωτική εμπειρία 360°, τη παγκόσμια πρεμιέρα της «ONLY YOU» εμπειρίας, μια σειρά από νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες για τους φίλους της DS, το DS 5 Commande Speciale, μία από τις εξειδικευμένες προστάσεις της DS, το DSV-02, το 100% ηλεκτρικό μονοθέσιο για την τρίτη σεζόν του FIA Formula E Championship, και τη σειρά DS Performance.

Στην Έκθεση η DS παρουσιάζει την ιστορία της που απαριθμεί 60 χρόνια, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μέσα από τη ζώνη Savoir-faire την ποιότητα των μοντέλων και τη διαδικασία που ακολουθείται για να φτάσουν εκεί.



DS E-TENSE

Η μεγάλη ατραξιόν της DS θα είναι η DS E-TENSE η οποία ξεφεύγει από τα στυλιστικά κλισέ εστιάζοντας στην τεχνολογία. Λαμβάνοντας έμπνευση από τον κόσμο της μόδας και της αρχιτεκτονικής, το DS E-TENSE concept είναι ένα διθέσιο αυτοκίνητο με σπορ καταβολές, το κέντρο βάρους του έχει κρατηθεί χαμηλά για την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Για το εσωτερικό του χρειάστηκαν 800 ώρες σχεδίασης και ελέγχου για να καταλήξει τελικά να εφαρμοστεί στην καμπίνα του πρωτότυπου αυτοκινήτου. Το κέντρο πολυμέσων, το οποίο αποτελείται από μία οθόνη 10 ιντσών και ένα σύνολο ηχείων (9) Focal 640W, θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

H εντυπωσιακή του εμφάνιση συμβαδίζει με τη δυνατή του «καρδιά», η οποία προσφέρει 408 ίππους και μία άμεση ροπή των 516 Nm. Το DS E-TENSE ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 4,5 sec και η τελική ταχύτητα είναι 250 km/h. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων αποθηκεύει αρκετή ενέργεια για να μετακινεί το ηλεκτρικό όχημα για 360 km στην πόλη και 310 σε μικτό κύκλο ενώ φέρει τροχούς 20 ιντσών.

Ολοκληρωμένη εμφάνιση

Παράλληλα η DS παρουσιάζει όλη τη γκάμα της με το DS 3 Performance Black Special σε περίοπτη θέση. Αυτό θα αποδίδει 208 ίππους και θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένη ολίσθησης που θα φροντίζει να περνάει με ιδανικό τρόπο τη δύναμη στο δρόμο. Διαθέσιμη σε μαύρο ματ και με οροφή σε απόχρωση χρυσαφί.

Δίπλα στην DS 3 Cabrio Sport Chic Pure Tech 130 PS στέκεται η DS 4 Performance THP 210 PS, με τη γκάμα να συμπληρώνουν οι DS 4 Crossback BlueHDi με 180 ίππους και η ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας η DS 5.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...