Alfa Romeo Giulia Veloce με 280 ίππους

Δύο εκδόσεις Veloce της Giulia με βενζίνη και diesel παρουσίασε η Alfa Romeo στο Παρίσι

  • -
  • -

Η Alfa Romeo ετοίμασε δύο εκδόσεις Veloce που θα εφοδιάζονται με τον 2λιτρο τούρμπο βενζίνης και με τον 2.2 diesel. Η απόδοση της βενζινοκίνητης έκδοσης φτάνει τους 280 ίππους και τα 400 Nm ροπής, ενώ η δεύτερη έκδοση που θα εφοδιάζεται με τον αλουμινένιο diesel αποδίδει 210 ίππους και 470 Nm ροπής. Αμφότερες οι εκδόσεις θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, με τη μετάδοση να περνάει και στους τέσσερις τροχούς.

Δίπλα σε αυτές θα υπάρχουν δύο εκδόσεις Super με 180 ίππους από τον 2.2 diesel και 200 ίππους από τον 2λιτρο βενζίνης, οι οποίος θα συνδυάζονται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων που θα στέλνει τη μετάδοση στους πίσω τροχούς. Αυτές οι εκδόσεις θα εξοπλίζονται με τα: Sport Pack, Luxury Pack και τα αξεσουάρ της Mopar στη μάσκα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Η οικογένεια της Giulia ολοκληρώνεται με την έκδοση Competizione Red Giulia Quadrifoglio η οποία εφοδιάζεται με τον V6 bi-turbo των 2,9 λίτρων με απόδοση 510 ίππων και εξοπλίζεται με ελαφρού κράματος ζάντες 19 ιντσών, κεραμικά δισκόφρενα και σπορ καθίσματα της Sparco.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...