Νέα έκδοση Dacia Duster Black Touch

Στην κορυφή της γκάμας του SUV της Dacia θα τοποθετηθεί αυτή η έκδοση

  • -
  • -

Διαθέσιμο αρχικά από την γαλλική αγορά το Dacia Duster Black Touch έρχεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου. Διακρίνεται για τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο στις εισαγωγές του αέρα και στους εξωτερικούς καθρέπτες. Στοιχεία σε σατινέ μαύρο έχουν χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια των προβολέων ομίχλης, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι οι κολόνες και οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης.

Στοιχεία χρωμίου συναντάμε στις μπάρες οροφής, στις προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, ενώ στο εσωτερικό τα υλικά είναι αναβαθμισμένα, με μαύρες λεπτομέρειες, δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, νέο σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι τιμές του Dacia Duster Black Touch ξεκινούν από τα 17.100 ευρώ (στη Γαλλία) όσον αφορά την τούρμπο έκδοση TCe του κινητήρα βενζίνης με τους 125 ίππους και την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αν προσθέσετε την τετρακίνηση θα πρέπει να υπολογίζετε επιβάρυνση της τάξης των 2.000 ευρώ για τον ίδιο κινητήρα. Στους diesel η τιμή εκκίνησης είναι τα 17.800 ευρώ για την έκδοση dCi 110 ίππων με την κίνηση εμπρός, ενώ το 4x4 φτάνει τα 19.800 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...