Rolls-Royce Wraith με… ξύλινα πάνελ!

Wraith και Skyacht One από τον Eddie Sotto

  • -
  • -

Η εξατομίκευση για την Rolls-Royce έχει πάει σε άλλο επίπεδο, εκεί που δεν φτάνει κάποιος να το σκεφτεί. Ανέκαθεν η Rolls-Royce κατασκεύαζε ιδιαίτερα αυτοκίνητα με έντονη την πινελιά της πολυτέλειας φυσικά. Η Wraith της φωτογραφίας που βλέπετε δεν έχει διαφορά από το γνωστό μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει ΕΚΤΟΣ όμως από τα πάνελ στο αμάξωμα, τα οποία είναι από πανάκριβο ξύλο. Αυτό το δημιούργημα είναι του Eddie Sotto, αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Walt Disney, ενώ του έδωσε και όνομα: Rolls-Royce Wraith Regatta.

Υπάρχει ομοιότητα με τα κλασσικά ξύλινα γιοτ, απ’όπου πήρε ο Eddie και την ιδέα. Ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια για να τοποθετήσει τα ξύλινα πάνελ στο εμπρός καπό, στην οροφή και στο πορτμπαγκάζ, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αρκετούς συνδυασμούς για να κάνουν το high-end coupe ακόμα πιο ξεχωριστό. Επίσης, οι ζάντες είναι βαμμένες με χρυσό και ασημί χρώμα. Όσο για το εσωτερικό του, ακολουθεί την ίδια ακριβή φιλοσοφία του εξωτερικού, αφού χρησιμοποιήθηκε ξύλο στο ταμπλό (και όχι μόνο) και πανάκριβα δέρματα. Εντύπωση προκαλούν και τα σχέδια επάνω στην ξύλινη επιφάνεια, που παραπέμπει σε… ναυτικούς όρους.

Αν τώρα τα χρήματα για εσάς δεν είναι το πρόβλημα, τότε αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Eddie Sotto σχεδίασε και το Skyacht One, που βασίζεται στο αεροσκάφος Emraer Lineage 1000E και κοστίζει 83 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, για να ταιριάζει με την Wraith Regatta σας….

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...