Αποκαλύφθηκε το Renault Alaskan

Αυτό είναι το πρώτο μικρό ενός τόνου φορτηγό της Renault

  • -
  • -

Η Renault αποκάλυψε και επίσημα το πρώτο της μικρό φορτηγό ενός τόνου με την ονομασία Alaskan. Διακρίνεται για τη δυναμική του σχεδίαση και οδική συμπεριφορά, όπως οι ίδιοι οι Γάλλους υποστηρίζουν. Η αρχιτεκτονική της ανάρτησης φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία, με ανεξάρτητη διάταξη πέντε συνδέσμων στο πίσω μέρος.

Εκτός από άνετη και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, η Renault διατείνεται ότι το Alaskan τα καταφέρνει εξαιρετικά και εκτός δρόμου, σε συνδυασμό μάλιστα με την χαμηλή κατανάλωση που προσφέρει ο diesel κινητήρας dCi των 2,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει με δύο τούρμπο 160 και 190 ίππους. Υπάρχει η επιλογή ανάμεσε σε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων ή αυτόματου επτά, με τη μετάδοση να περνάει στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Το Alaskan θα έχει καθαρή απόσταση από το έδαφος 230 mm και δυνατότητα ρυμούλκησης βάρους 3,5 τόνων.

Το Renault Alascan κατά συνέπεια διαθέτει διττό χαρακτήρα και μπορεί να καλύψει εκτός από τις επαγγελματικές σας ανάγκες και αυτές της καθημερινής σας μετακίνησης. Η συναρμολόγηση του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Βαρκελώνης, παράλληλα με αυτή του Nissan Navara NV300 και το επερχόμενου Mercedes pick-up.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...