Mazda MX-5 Miata Icon Edition

Συλλεκτική έκδοση για την αγορά της Αγγλίας με την τιμή να είναι πολύ ελκυστική

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς Mazda MX-5, το γνωστό roadster απεικονίζει την εικόνα ενός fun-to-drive μοντέλου. Με σχεδόν ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην πλάτη του, η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να παρουσιάσει μία ειδική έκδοση του Mazda MX-5 στο Goodwood Festival of Speed. Αυτή η έκδοση ονομάζεται Miata Icon και θα παραχθεί σε μόλις 600 μονάδες.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν την ειδική έκδοση του MX-5 είτε σε σκούρο γκρι χρώμα είτε σε λευκό πέρλα. Στις δύο version έχει ιδιαίτερες κόκκινες στιλιστικές πινελιές, ενώ έχουν προστεθεί μικρό εμπρός σπόιλερ, καθώς και αεροτομή στο πίσω μέρος. Το designάτο roadster πατάει επάνω σε 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, που ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο. Στο εσωτερικό συναντάμε το σαλόνι επενδυμένο με δέρμα μαύρης απόχρωσης. Επιπρόσθετα, τεχνολογικά θα είναι πιο πλούσιο σε σχέση με την απλή έκδοση, μιας και θα διαθέτει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες και αυτόματα φώτα. Κάτω από το καπό δεν βρίσκουμε κάτι διαφορετικό από τον γνώριμο 4κύλινδρο 1.5 κινητήρα των 129 ίππων.

Οι 600 μονάδες θα διατεθούν στην αγγλική αγορά, με τις παραγγελίες να ανοίγουν στη 1 Αυγούστου. Η τιμή του δεν θα είναι μόνο 800 λίρες παραπάνω σε σχέση με την απλή έκδοση του MX-5, κάτι που πρόκειται να γίνει… «μάχη» για την δελεαστική πρόταση του συλλεκτικού μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...