Volkswagen Up! με τούρμπο 1.000άρη κινητήρα

Η γερμανική φίρμα φρεσκάρει το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της

  • -
  • -

Το μικρότερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας αλλάζει στα σημεία, υιοθετώντας νέους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα LED, πλαϊνούς καθρέπτες με φλας, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και μια νέα χρωματική παλέτα με δυνατότητα δημιουργίας αντιθέσεων σε συνδυασμό με την οροφή.

Επιπλέον, στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου υπάρχει ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων που παρέχει περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης και λειτουργείες πλοήγησης. Στις αλλαγές συμπεριλαμβάνονται τα νέα καλύμματα στα καθίσματα, ενώ προαιρετικά διατίθεται αυτόματος κλιματισμός και τιμόνι με χειριστήρια.

Στα μηχανικά μέρη, πέρα του γνωστού ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης με απόδοση 60 και 75 ίππους προστέθηκε ο νέος 3κύλινδρος τούρμπο 1.0 TSI με 90 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, αν θέλετε να ξεχωρίζετε υπάρχει μια έκδοση Beat που διαθέτει ηχοσύστημα 300 watt με 8κάναλο ενισχυτή και πολλά ηχεία με subwoofer για δυνατές συγκινήσεις, με την εικόνα να συμπληρώνουν οι μεγαλύτεροι τροχοί αλουμινίου. Η διάθεση του νέου VW Up! θα ξεκινήσει άμεσα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...