BMW M4 CS: Μια "πολιτισμένη" GTS

Δυστυχώς θα παραμείνει στην αγορά της Ισπανίας

  • -
  • -

Η ανακοίνωση σχετικά με μία έκδοση CS της νέας BMW M4 μας χαροποίησε ιδιαίτερα, μιας και επιθυμούσαμε μια version που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην απλή Μ4 και το «πιστάδικο» M4 GTS. Τα καλά νέα είναι ότι τελικά η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει τη νέα M4 CS, ωστόσο –για κάποιον παράξενο λόγο- η διάθεσή του θα γίνει μόνο στην ισπανική αγορά. Σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, η παραγωγή του θα περιοριστεί μόνο σε 60 μονάδες.

Ας πνίξουμε τον μικρό λυγμό που πάει να βγει και ας δούμε τι διαφορετικό έχει η νέα BMW M4 CS από την M4. Όπως το περιμέναμε, αποτελεί μία πιο πολιτισμένη εκδοχή της Μ4 GTS και εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα με την απόδοση να φτάνει τους 457 ίππους (από 431 που έχει η απλή). Το μοτέρ συνδέεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και πατάει επάνω σε 20 ζάντες αλουμινίου, ενώ φέρει στάνταρ κεραμικά φρένα. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε την αεροτομή που συναντήσαμε στο σκληροπυρηνικό M4 GTS και γενικότερα έχει εξοπλιστεί με αρκετά αεροδυναμικά πρόσθετα περιφερειακά. Στο εσωτερικό έχουμε το γνώριμο πιλοτόριο με τα πίσω καθίσματα να είναι στη… θέση τους.

Εξωτερικά, οι Ισπανοί μπορούν να το παραγγείλουν σε λευκή, μπλε και μαύρη απόχρωση. H τιμή της BMW M4 CS στην ισπανική αγορά θα ξεκινάει από τα 132.900 ευρώ, όταν η απλή έκδοση έχει τιμή εκκίνησης τα 92.099 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...