Brabus: Τα νέα Smart ForTwo, ForFour & ForTwo Cabrio

Με τον 3κυλινδρο 0.9 και 109 ίππους εφοδιάζονται τα 3 μοντέλα της γερμανικής εταιρείας

  • -
  • -

Είχαμε γνωρίσει τα Smart ForTwo και Smart ForTwo Cabrio με τη Brabus περιβολή τους, ενώ ήρθε η στιγμή που η γερμανική εταιρεία παρουσίασε στο Πεκίνο και την ισχυρή έκδοση του ForFour. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για τη Brabus έκδοση, μιας και φέρει νέους πιο σπορτίφ προφυλακτήρες και διαχύτη στο πίσω τμήμα, όπου και φιλοξενούνται οι διπλές απολήξεις. Τα τρία μοντέλα πατάνε επάνω σε τροχούς ελαφριού κράματος με την υπογραφή της Brabus σε διαφορετικές διαστάσεις. Πιο αναλυτικά, το coupe και cabrio έρχονται με 16 ιντσών εμπρός και 17 πισω, ενώ το ForFour εξοπλίζεται με 17άρες.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Smart Fortwo Cabrio 2016

Η Brabus κατάφερε να «στριμώξει» επιπλέον 7 ίππους και 23 Nm ροπής στο υπερτροφοδοτούμενο 3κυλινδρο 0.9 μοτέρ με αποτέλεσμα να φτάσει τους 109 ίππους και 170 Nm ροπής. To Smart ForTwo coupe και cabrio ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 9,5 sec, ενώ η τελική τους ταχύτητα είναι τα 165 km/h. Επειδή το ForFour είναι βαρύτερο σε σχέση με τα δύο του αδερφάκια, τα 0-100 km/h έρχονται σε 10,5 sec, ενώ η τελική ταχύτητά του φτάνει τα 180 km/h.

Εκτός από την αύξηση στην ιπποδύναμη, μηχανολογικά αναβαθμίστηκε το σύστημα ανάρτησης και διαθέτει νέες ρυθμίσεις για το σύστημα ευστάθειας ESP. Επίσης, το τρίο Smart εξοπλίζεται με το νέο γρηγορότερο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και φέρει μια νέα επιλογή Race Start, η οποία επιτρέπει την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση στα νέα μοντέλα.

Η Brabus ζητάει από τους υποψήφιους Γερμανούς αγοραστές 19.710 ευρώ για το ForTwo, 22.970 ευρώ για το ForTwo Cabrio και 20.520 ευρώ για το ForFour.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...