BMW X1 Long Wheelbase: Με περισσότερο χώρο

Μακρύτερη X1 με περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών

  • -
  • -

Επειδή οι Κινέζοι χρειάζονται (;) τον περισσότερο χώρο για τα πόδια, λανσάρουν τη νέα BMW X1 Long Wheelbase, η οποία έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο χαρίζοντας στους επιβάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων περισσότερη άνεση. Το «τραβηγμένο» SUV αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε για να καλύπτει αποκλειστικά την κινέζικη αγορά, ενώ σχεδιαστικά δεν έχει καμία διαφορά με την απλή έκδοση, εκτός από τις μακρύτερες πίσω πόρτες.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με την Χ1, η Long Wheelbase είναι κατά 8 εκατοστά μακρύτερη, 2 εκατοστά φαρδύτερη και 4 εκατοστά ψηλότερη. Αυτή η αύξηση των διαστάσεων, προσφέρει προφανώς μια πιο ευρύχωρη καμπίνα με τον χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών να αυξήθηκε έως και 18 εκατοστά. Όσο για τον χώρο αποσκευών, αναλόγως με την θέση των πίσω καθισμάτων η τιμή του ξεκινάει από τα 465 lt, ενώ φτάνει τα 675. Στην περίπτωση αναδίπλωσης όμως η τιμή εκτοξεύεται στα 1.650 lt.

H κατασκευή της νέας Χ1 Long Wheelbase θα γίνει στο εργοστάσιο της BMW, στην Shenyang και θα εφοδιάζεται με 3 μηχανολογικά σύνολα: έναν 3κύλινδρο 136 ίππων (sDrive 18Li), έναν 4κύλινδρο 192 ίππων (sDrive 20Li/xDrive20Li) και έναν 4κύλινδρο 231 ίππων (xDrive25Li). Τέλος, τα παραπάνω μοτέρ συνδυάζονται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic, ενώ διατίθεται και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...