Νέο Jeep Renegade: Όλες οι εκδόσεις

Το νέο Jeep Renegade αλλάζει τα δεδομένα στα κόμπακτ SUV με τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα αλλά και τις κορυφαίες ικανότητες off road, τις οποίες ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει στην πίστα Jeep Camp

  • -
  • -
Jeep Camp

Πρόκειται για μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με 14 περάσματα που προσομοιάζουν δύσκολα off road σημεία, όπως μεγάλες ανηφόρες με σαθρό χώμα, κατηφόρες με απότομη κλίση, υδάτινα εμπόδια, πέτρες κλπ. Στο Jeep Camp μπορεί ο οποιοσδήποτε να οδηγήσει όλες σχεδόν τις εκδόσεις του Renegade και να διαπιστώσει ο ίδιος τις ικανότητες του μικρού Jeep. Αξίζει πραγματικά να την επισκεφθεί όποιος σκέφτεται να αγοράσει SUV. Η πίστα βρίσκεται επί της Λ. Βουλιαγμένης 87 στη Γλυφάδα (Αθήνα), απέναντι από το κάθετο συγκρότημα της AutoOne και είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 16:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 9644691.

Το νέο Jeep Renegade κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή το κοινό με το στυλ του που συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση με κλασικά στοιχεία της μάρκας, όπως η χαρακτηριστική μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες και τα στρογγυλά φώτα. Το αμερικανικό μοντέλο σηματοδοτεί την είσοδο της Jeep στην κατηγορία των μικρών SUV, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 2016 για την Ελλάδα, αφού πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση έχει να επιδείξει και πολλά εσωτερικά χαρίσματα.

Το Jeep Renegade σε κερδίζει και με την οδηγική του αίσθηση, θέτοντας νέα στάνταρ απόδοσης και οδηγικής συμπεριφοράς στο δρόμο ενώ παράλληλα προσφέρει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της Jeep.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ JEEP RENEGADE ΣΤΗΝ OFF ROAD ΠΙΣΤΑ JEEP CAMP

Η καμπίνα, εκτός από την προσεγμένη συναρμογή χαρακτηρίζεται ακόμη για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο, τον ευχάριστο διάκοσμο και τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 351 λίτρων). Το πνεύμα της εποχής ακολουθεί και ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης, όπως το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής και ο πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT. Στον τομέα της ασφάλειας, το σύστημα ευστάθειας ESC και οι 6 αερόσακοι πλαισιώνουν συστήματα όπως η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Sense Departure Warning-Plus), η προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης (Forward Collision Warning-Plus) και η ανίχνευση τυφλού σημείου (Blind-spot Monitoring).

Το ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνει η ευρεία γκάμα κινητήρων, από τους οποίους ξεχωρίζουν ο 1.4 Turbo με 170 ίππους (4x4), ο 1.6 diesel με 120 ίππους (4x2) και ο 2λιτρος diesel των 170 ίππων (4x4 Trailhawk). Και όλα αυτά με τις τιμές να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές: από 19.370 ευρώ (με δώρο το bonus απόσυρσης & προωθητικό πρόγραμμα) ή από 187 ευρώ τα μήνα άτοκα και με 5 χρόνια δωρεάν service & οδική βοήθεια! Ας δούμε όμως παρακάτω όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα του Jeep Renegade.

 

1.4 T MultiAir2 140hp FWD

Το Jeep Renegade είναι ένα από τα ελάχιστα SUV της αγοράς που προσφέρονται με ισχυρό κινητήρα 1,4 λίτρων. Παρά το μικρό του κυβισμό, χάρη στην υπερτροφοδότηση και το σύστημα μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων MultiAir2 αποδίδει ισχύ 140 hp και ροπή 230 Nm. Συνδυάζεται τόσο με μηχανικό όσο και με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DDCT) 6 σχέσεων. Η διαμόρφωση αυτή προσφέρεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς, συνδυάζοντας πολύ καλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το Jeep Renegade 1.4 T MultiAir2 140hp διατίθεται με τις εκδόσεις εξοπλισμού LONGITUDE και LIMITED.

 

1.4 T MultiAir2 170hp 4WD

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά έχει η νέα έκδοση του Jeep Renegade με την ισχυρότερη έκδοση του βενζινοκινητήρα 1.4 T MultiAir2, η οποία αποδίδει 170 hp και 250 Nm ροπής. Εξοπλίζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων, το οποίο μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω του εξελιγμένου συστήματος ελέγχου τετρακίνησης Selec-Terrain της Jeep. Η μόνιμη τετρακίνηση έχει προγράμματα AUTO, SNOW, MUD και SAND και προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάλογες συνθήκες κίνησης. Το Jeep Renegade 1.4 T MultiAir2 170hp διατίθεται με την έκδοση εξοπλισμού LIMITED.

 

1.6 E-TorQ 110hp FWD

Ο κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων E-torQ είναι ο βασικός στη γκάμα του Jeep Renegade. Πρόκειται για ένα νέο τετρακύλιδρο 16βάλβιδο κινητήρα με διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής που δίνει έμφαση στην ομαλή λειτουργία και την ελαστικότητα. Επιπλέον, η αποδιδόμενη ροπή από χαμηλές στροφές λειτουργίας βοηθά στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών καυσαερίων. Ο κινητήρας αυτός παράγει 110 hp και 152 Nm ροπής και συνδυάζεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς και με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Το Jeep Renegade 1.6 E-TorQ 110hpδιατίθεται με την έκδοση εξοπλισμού SPORT.

 

1.6 Mjet 120hp FWD

Ο τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας πετρελαίου 1,6 λίτρων MultiJet II αποδίδει 120 hp και ροπή 320 Nm. Διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, ο οποίος σε συνδυασμό με την τεχνολογία τροφοδοσίας μέσω κοινού αυλού MultiJet II, την χρήση παγίδας σωματιδίων (DPF) και την ανακύκλωση καυσαερίων πετυχαίνει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς. Το Jeep Renegade 1.6 Mjet 120hpδιατίθεται με τις εκδόσεις εξοπλισμού SPORT, LONGITUDE και LIMITED.

 

2.0 Mjet 140hp 4WD LOW

Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας είναι εξοπλισμένος με υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής, κοινό αυλό τροφοδοσίας καυσίμου (λειτουργεί στα 1600 bar) και ηλεκτρομαγνητικούς εγχυτήρες καυσίμου. Ο εν λόγω κινητήρας ενσωματώνει το σύστημα “Stop & Start” για βελτιωμένη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2. Έχει απόδοση 140 hp και 350 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και την τετρακίνηση Jeep Active Drive. Το Jeep Renegade 2.0 Mjet 140hpδιατίθεται με την έκδοση εξοπλισμού LIMITED.

 

2.0L Mjet 170hp 4WD LOW

Ο ισχυρότερος κινητήρας diesel συνδυάζεται αποκλειστικά με την έκδοση εξοπλισμού TRAILHAWK που διακρίνεται για τις κορυφαίες off road δυνατότητες. Παράγει ισχύ 170 hp και ροπή 350 Nm. Το Jeep Renegade Trailhawk διαθέτει προστατευτικές ποδιές, ενισχυμένη ανάρτηση με διαδρομή τροχών έως 205 mm, ελαστικά παντός εδάφους, απόσταση από το έδαφος 210 mm και γωνίες προσέγγισης, προσπέλασης και φυγής 30,5, 25,7 και 34,3 μοίρες αντίστοιχα. Εδώ, η μόνιμη τετρακίνηση συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και έχει προγράμματα AUTO, SNOW, MUD, SAND και ROCK, σύστημα Hill-descent Control και επιλογή κοντής σχέσης μετάδοσης.

VIDEOS

Jeep Renegade @ Jeep Camp

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...