Νέο Ford F-150: Πολυεργαλείο

Νέα γενιά για το δημοφιλέστερο pick-up στην πατρίδα του

  • -
  • -

Στο σαλόνι του Detroit, εντός έδρας, επέλεξε η Ford να παρουσιάσει το νέο F-150, το πιο αγαπημένο pick-up της Αμερικής. Το F-150 ανήκει στην οικογένεια των F-Series, που κατέχουν τα σκήπτρα των πωλήσεων στην Αμερική για 32 χρόνια και είναι το best-seller της κατηγορίας για 37 συναπτά έτη.

Η νέα γενιά χρησιμοποιεί ένα νέο ατσάλινο πλαίσιο τύπου σκάλας και αμάξωμα από κράμα αλουμινίου και ζυγίζει (κρατηθείτε) 317,5 κιλά λιγότερα. Αυτό έχει πολλαπλά οφέλη σε ρυμούλκηση, μεταφορά φορτίου, επιδόσεις και φρενάρισμα. Ο διαθέσιμος εξοπλισμός αυξάνει θεαματικά τις δυνατότητες και τις ανέσεις στην οδήγηση. Μεταξύ αυτών σημειώστε: Κάμερα με ορατότητα 360 μοιρών για παρκάρισμα, ενσωματωμένες ράμπες για εύκολη φόρτωση των ATV, χλοοκοπτικών μηχανών κλπ, προβολείς και πίσω φώτα LED, παροχές ισχύος (400 watts, 110 volts) στην καμπίνα για τη φόρτιση εργαλείων, πτυσσόμενο σκαλοπάτι εισόδου κ.α. Επίσης υπάρχει λειτουργία υποστήριξης κοτσαδόρου, στην κάμερα για να μπορούν οι οδηγοί να ευθυγραμμίζουν το pickup και το τρέιλερ χωρίς να χρειάζονται βοήθεια απέξω ή να πρέπει να βγουν από το όχημα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, ένας νέος 2.7 EcoBoost με στάνταρ Auto Start-Stop και ένας 3.5 V6 με διπλό, ανεξάρτητο μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων θα πλαισιώνουν τους κινητήρες 3.5 EcoBoost και 5.0 Ti-VCT V8.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...