ΜΙΝΙ Getaway Cars

Οι μαχητές του Camping!

  • -
  • -

H MINI παρουσιάζει τρεις διαφορετικές προτάσεις για τους λάτρεις της καλοκαιρινής περιπέτειας και του camping. Με στιλ και μπόλικες ανέσεις, μπορούν να φτιάξουν το κέφι, είτε ο προορισμός είναι το βουνό, είτε η θάλασσα!



MINI Clubvan Camper

MINI Clubvan Camper

Ο απόλυτος σύντροφος απόδρασης είναι το Clubvan Camper. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα MINI Clubvan το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα ευέλικτο και πολυτελές «σπίτι με ρόδες». Στο εσωτερικό του διαθέτει μία ευρύχωρη κουκέτα ενός ατόμου και μια μικρή επεκτεινόμενη κουζίνα (προπανίου) με ψυγείο. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης MINI Navigation Portable XL sat-nav, ώστε να περιπλανηθείτε με άνεση και να βρείτε εύκολα τον προορισμό σας. Αν ο καιρός σας τα χαλάσει, η τηλεόραση που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία και τα παγερά πρωινά να γίνουν πιο ευχάριστα χάρη στο βοηθητικό καλοριφέρ. Το καλοκαίρι, χρησιμότατο μετά τις καλοκαιρινές βουτιές στην θάλασσα είναι το ενσωματωμένο ντους χειρός, με δεξαμενή νερού που βρίσκεται κάτω από το χώρο αποσκευών.



MINI Countryman ALL4 Camp


MINI
Countryman ALL4 Camp

Τον πονοκέφαλο της εύρεσης ενός μέρους διανυκτέρευσης λύνει το τετρακίνητο Countryman ALL4 Camp, το οποίο ξεχωρίζει για την ποιοτική σκηνή οροφής που διαθέτει. Ακόμα και σε εκτός δρόμου αποδράσεις, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβείτε τη… σκάλα! Η σκηνή ξεδιπλώνεται προς τα πάνω, από τη σκληρή θήκη προστασίας της, η οποία είναι βαμμένη στα χρώματα του αμαξώματος δημιουργώντας μια εύχρηστη λύση για τον ύπνο σας. Απλά φουσκώνετε τα μαξιλάρια και δύο άτομα είναι έτοιμα να ξαπλώσουν και να ξυπνήσουν μπροστά στην τέλεια θέα ενός βουνού ή μιας παραλίας. Η σχάρα για ποδήλατα αποτελεί ιδανικό σύντροφο για το χαρακτήρα του Countryman και θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της φύσης και της ποδηλασίας.




MINI Cowley 

MINI Cowley

Τo Cowley Caravan είναι ένα τροχόσπιτο με μοναδικό σχήμα, που προσφέρει στιλ και πολλές ανέσεις για τις διακοπές σας. Αισθητικά, το σχήμα «σταγόνας» παραπέμπει στις καμπύλες του κλασσικού ΜΙΝΙ. Είναι μόλις 12 cm φαρδύτερο από ένα MINI Clubman -συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών καθρεπτών- και ζυγίζει λιγότερο από 300 kg, προσφέροντας εύκολη ρυμούλκηση ακόμα και για μακρινούς προορισμούς. Πρόκειται για μία πολυτελή λύση διαμονής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και περιλαμβάνει κουκέτες για δύο άτομα, δεξαμενή νερού με αντλία και νιπτήρα. Ένας ηλιακός συλλέκτης αναλαμβάνει να φορτίζει τη μπαταρία, ενώ υπάρχει και σύνδεση 230 volt για την τροφοδοσία του ψυγείου, των TV / DVD και του ηχοσυστήματος.



Το άρθρο προέρχεται από το τρίτο τεύχος του GOCAR Magazine. Απόλαυσε τη μοναδική του διαδραστικότητα και την καλοκαιρινή του διάθεση στο iΡad σου, κάνοντας δωρεάν download στο ΑppStore.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...