MINI Vision concept

Ιδέα για το πώς θα είναι το Cooper του 2014

  • -
  • -

Την επίσημη παρουσίαση του Vision concept πραγματοποίησε η MINI σε εκδήλωση Design@Home παρόντος του αρχισχεδιαστή της Anders Warming. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο με το οποίο φωτίζεται η ιδέα για το πώς θα μοιάζει η νέα γενιά MINI που θα παρουσιαστεό το 2014 και συνδυάζει προωθημένες σχεδιαστικές επιλογές και αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες.
Ο «μυώδης» προφυλακτήρας με τις ενσωματωμένους αεραγωγούς φιλοξενεί την εξαγωνική γρίλια του ψυγείου η οποία περιλαμβάνει και τους προβολείς ομίχλης. Τα φανάρια είναι τεχνολογίας led και το περίγραμμά τους χρησιμοποιείται ως φως ημέρας. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η χρήση υλικού με «μεταλλική» υφή που καλύπτει περιμετρικά όλο το κάτω μέρη του Vision. Εκτός από τη μάσκα, τους θόλους, τα πλαϊνά σπόιλερ και την πίσω ποδιά, καλύπτει και την οροφή, δημιουργώντας μια ψαρωτική αεροτομή στο πάνω μέρος.



Στο εσωτερικό κυριαρχεί η συμμετρία και η χρήση έντονων μοτίβων σε σχέδια και χρωματισμούς. Οι αποθηκευτικές θήκες στις πόρτες σχηματίζονται από ελαστικούς ιμάντες σε χρώματα Union Jack, ενώ τα καθίσματα παραπέμπουν σε καναπέδες.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...