Daihatsu Cuore με 7.750 ευρώ και στάνταρ VSC

Σε τιμή έκπληξη το μικρό ιαπωνικό και με το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας στο βασικό του εξοπλισμό

  • -
  • -

Σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή προσφέρει η Agripan το Daihatsu Cuore. Η μία και μοναδική έκδοση που διατίθεται στην αγορά (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων) κοστίζει 7.750 ευρώ με την ισχύουσα προσφορά και όφελος απόσυρσης (€ 8.380 χωρίς) και είναι καλά εξοπλισμένη με στάνταρ αερόσακους οδηγού - συνοδηγού, air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες αλουμινίου 14’’, ράδιο-CD και σύστημα ελέγχου της ευστάθειας VSC! Είναι βέβαια γνωστό πως πως η Daihatsu αποχωρεί από την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο η Agripan Σπυρος Δ. Παντελεημονιτης ΑΕΒΕ υπέγραψε νέο συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών service και ανταλλακτικών με την Daihatsu, εξασφαλίζοντας τους κατόχους όλων των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας - παλιούς και νέους - για τα επόμενα χρόνια, τόσο στη συντήρηση όσο και στην παροχή ανταλλακτικών.

 

TEST Cuore με VSC

Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το Cuore με σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, στοιχείο που δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα στο Made in Japan μίνι. Το VSC συνεργάζεται καλά με το πακέτο κινητήρας-ανάρτηση-φρένα αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας χωρίς μάλιστα να φιμώνει τον σπιρτόζικο χαρακτήρα του μικρού Daihatsu. Και αυτό επειδή το VSC αφήνει περιθώριο στον κινητήρα να ξεδιπλώνει τη ζωντάνια του, ακόμη κι αν η δύναμη των 70 ίππων έρχεται με ορμή προκαλώντας το σπινάρισμα των εμπρός τροχών. Έτσι, όταν αποφασίσεις να οδηγήσεις γρήγορα, π.χ. σε μια ανηφορική διαδρομή, το VSC δεν επεμβαίνει με το παραμικρό κόβοντας την ισχύ και τη φόρα σου. Όταν όμως χρειαστεί, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι για να επαναφέρει την τάξη και να σε συνδράμει στον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δυνατότητα απενεργοποίησης έχει μόνο η λειτουργία αντισπίν (TRC).

Κατά τα άλλα, το Cuore συνεχίζει να διακρίνεται στους τομείς της οικονομίας και της ευρυχωρίας. Δεν σπάει, δεν χαλάει, χωράει με άνεση 4 μπασκετμπολίστες, είναι τσακωμένο με τις αντλίες βενζίνης, τρυπώνει με χάρη στην κίνηση της πόλης και τρέφει μεγάλο σεβασμό για το περιβάλλον. Το μικρό Daihatsu απαρνιέται φανφάρες και εύκολους εντυπωσιασμούς και εστιάζει στην ουσία, προσφέροντας όσα περιμένει κανείς από ένα καλό αυτοκίνητο πόλης.

Διάβασε την αναλυτική δοκιμή του Daihatsu Cuore 1.0 εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...