Ford B-MAX: Νικητής στο AUTOBEST 2013

Διεθνές βραβείο για το B-MAX, σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα

  • -
  • -

Απίστευτο’, ‘Εντυπωσιακό’ και ‘Cool’, ήταν τα σχόλια της Κριτικής Επιτροπής των διεθνών βραβείων AUTOBEST για το Ford B-MAX. Το έξυπνο μικρό της Ford κέρδισε το βραβείο AUTOBEST 2013, χάρη στον 1000άρη κινητήρα EcoBoost, την ποιότητά του και το ευφυές Easy Access Door System με το οποίο οι πίσω συρόμενες πόρτες ανοίγουν αφήνοντας τεράστιο άνοιγμα, χωρίς μεσαίες κολόνες! Το B-MAX είναι το πρώτο μοντέλο της Ford που κερδίζει το βραβείο AUTOBEST, ενώ η τελετή απονομής έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa. Την εκδήλωση παρουσίασε η Εύη Αδάμ και ακολούθησε live performance από την Ελευθερία Ελευθερίου, τους Hi Rollers swing band και το χορευτικό συγκρότημα Athens Lind Hop.

Το παρών στην εκδήλωσε έδωσαν ο πρόεδρος του θεσμού, κ. Ilia Seliktar, ο ιδρυτής & chairman κ. Dan Vardie, o κ. John Fleming, executive vice president Global Manufacturing and Labor Affairs της Ford Motor Company, καθώς και ο κ. Γιάννης Ταβανίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης.

 

AUTOBEST

Ο ευρωπαϊκός Ανεξάρτητος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Autobest ιδρύθηκε το 2000 και συμμετέχουν σε αυτόν 15 καταξιωμένοι Συντάκτες Αυτοκινήτου, από αντίστοιχα κράτη: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρος, Σλοβακία, Τσεχία, Σλοβενία, FYROM, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία, Ρωσία. Κάθε χρόνο, βραβεύεται το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», με γνώμονα παράγοντες όπως η ασφάλεια, η τεχνολογία, η άνεση και κυρίως η οικονομική βάση απόκτησης, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των αγορών που εκπροσωπούνται στο θεσμό. Βραβεύονται, επίσης, εργοστάσια, αναλόγως των επενδύσεων που έχουν γίνει, κορυφαία στελέχη αυτοκινητοβιομηχανιών, σχεδιαστές, τεχνολογικά επιτεύγματα, με έμφαση στην οικονομία καυσίμων και στην προστασία του περιβάλλοντος, έξυπνες ιδέες, πρωτοπόροι των αγώνων: πρόσωπα ή εταιρίες. Από την Ελλάδα, εκπρόσωπος και μέλος της επιτροπής του Autobest είναι ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος.

Διάβασε τη δοκιμή του Ford B-MAX εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...