Διαγωνισμός gocar: Διάλεξε εσύ τον νικητή

Κόντρες στο Παρίσι για έξι μεγάλες πρεμιέρες

  • -
  • -

Το gocar.gr διοργανώνει έναν μεγάλο, πρωτότυπο διαγωνισμό όπου 6 μοντέλα, 6 μεγάλες πρεμιέρες της Έκθεσης, γίνονται 3 ζευγάρια μονομάχων και κοντράρονται στις 3 πιο δημοφιλείς κατηγορίες :

FORD FIESTA Vs RENAULT CLIO


TOYOTA AURIS Vs VW GOLF


FORD MONDEO Vs MAZDA 6
  

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό επιλέγουν το μοντέλο που θεωρούν το καλύτερο σε κάθε μια από τις κόντρες βλέποντας ένα video στο οποίο οι συντάκτες του Gocar.gr, ο καθένας  σε 40’’, παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα του κάθε μοντέλου. Δες εδώ τα video :

Όλοι όσοι λάβουν μέρος θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία (1) κορυφαία μονάδα πολυμέσων XAV601BT & Σύστημα πλοήγησης από τη SONY και τρία (3) hot smartphone HTC Desire X από την HTC.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται στο gocar.gr στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος του site για την έκθεση του Παρισιού ενώ επικοινωνείται μέσω banner campaign σε συνεργαζόμενα sites του δικτύου της nemoonline όπως:  deasy.gr, yupiii.gr, stardome.gr, neopolis.gr, comedylab.gr, sport-fm.gr, palo.gr, pathfinder.gr .
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 14/10 και οι τέσσερις τυχεροί θα ανακοινωθούν στο gocar.gr, καθώς επίσης και στη σελίδα μας στο facebook!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...