O Coulthard σοφέρ στον γκόλφερ Adam Scott

Στο Opel Championship με CLS 63 AMG Shooting Brake

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο παλαιότερο τουρνουά γκολφ στον κόσμου, ως «Επίσημο Αυτοκίνητο του Open Championship». Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός οδηγός της εταιρείας, David Coulthard εξέπληξε τον Adam Scott κάνοντάς του τον σοφέρ σε μία βόλτα με τη νέα CLS 63 AMG Shooting Brake, για να γιορτάσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου. Ο Αυστραλός παίκτης του γκολφ είναι πρεσβευτής της μάρκας και συμμετείχε στο 141ο Οpen Championshipτο μοναδικό αυτού του βεληνεκούς, το οποίο δεν λαμβάνει χώρα σε αμερικανικό έδαφος.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδρομής στην πανέμορφη ύπαιθρο του Lancashire, οι δύο άντρες μίλησαν για το πάθος τους: τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz cars και το γκολφ. «Ήταν φανταστικά! Φοβερή έκπληξη να σε παραλαμβάνει ο David Coulthard και να σε πηγαίνει έως το γήπεδο του γκολφ. Ήταν φοβερή εμπειρία ο χρόνος που περάσαμε μαζί – μόνο να τον ακούς να μιλάει για την οδήγηση...» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Adam Scott.

Στη συνέχεια, ο Adam Scott έπρεπε να συνεχίσει την προπόνησή του για το Open, δίνοντας την ευκαιρία στον David Coulthard να επισκεφτεί το ιστορικό golf club “Royal Lytham & St Anne's”. O David Coulthard δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη νέα CLS Shooting Brake: «Λατρεύω το γεγονός ότι η Mercedes-Benz δεν επαναπαύεται ποτέ και έχει διαρκώς νέες ιδέες. Πιστεύω ότι η CLS Shooting Brake θα βρει ανταπόκριση στον κόσμο. Κι αυτό, γιατί είναι ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις καθημερινές μετακινήσεις του ιδιοκτήτη του. Και βέβαια έχει άπλετο χώρο – αυτό δηλαδή που ζητά κανείς από αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας».
Ολόκληροι οι διάλογοι στο videο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...