Η Έκθεση Γενεύης @ gocar

  • -
  • -

Τo gocar είναι στη Γενεύη για να καλύψει τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου. Φέτος η λίστα περιλαμβάνει περισσότερες από 140 παγκόσμιες ή πανευρωπαϊκές πρεμιέρες μοντέλων που σύντομα θα έρθουν και στη χώρα μας. Ο Γιάννης Λημναίος βρίσκεται εκεί για να μας μεταφέρει από πρώτο χέρι τον παλμό της έκθεσης, να φωτογραφήσει, ακόμη και να οδηγήσει τα «πράσινα» αυτοκίνητα στο Green Pavilion που θα είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων. Διαβάστε εδώ το μεγάλο αφιέρωμα με όλα τα αστέρια της Γενεύης και παρακολουθείστε σε υψηλή ευκρίνεια όλα τα video των μοντέλων στο κανάλι μας, το gocar-tv.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης διοργανώνουμε ένα μεγάλο διαγωνισμό όπου σας καλούμε να επιλέξετε τα Αστέρια της Γενεύης και να κερδίσετε σπουδαία δώρα. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στην ολοκαίνουρια σελίδα μας στο facebook και να ψηφίσετε τα μοντέλα που κατά τη γνώμη σας είναι τα σημαντικότερα της Έκθεσης για το 2012. Όλοι όσοι ψηφίσουν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν μία Smart TV LED 42’’ LV5500 της LG, ένα Smartphone (Windows Phone) Titan της HTC και μία τετράδα ελαστικών Continental διαστάσεων 205/55R16.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι 18/3 και οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook και στο gocar.gr φυσικά!

Κάνε τώρα Like στο gocar για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...