Στην Ινδία η παραγωγή του νέου Defender

Στις εγκαταστάσεις της Tata

  • -
  • -

Η Land Rover σχεδιάζει να παράγει το νέο Defender στις εγκαταστάσεις της Tata στο Pune της Ινδίας. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί το 2015. Τα μελλοντικά σχέδια της παραγωγής να περιλαμβάνουν και ένα μέρος των αυτοκινήτων που θα πηγαίνει πίσω στην Αγγλία για την τελική συναρμολόγηση. Σήμερα ήδη η παραγωγή των Freelander που προορίζεται για την Ασία, γίνεται στην Ινδία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Tata, Ratan Tata, σε συνέντευξη του στο βρετανικό Autocar, αυτή η κίνηση έχει ως σκοπό τη σημαντική μείωση του κόστους κατασκευής του μοντέλου, ώστε να μπορεί να το προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή στην ευρωπαϊκή αγορά. Παράλληλα η παραγωγή στην Ινδία, βοηθά γεωγραφικά και στην προώθηση του μοντέλου στην Ασία, όπου το νέο Defender υπολογίζεται ότι θα επιτύχει σημαντικές πωλήσεις.

Μαζί με το νέο Defender, η Tata σχεδιάζει να παράγει και ένα δικό της νέας γενιάς Aria SUV, το οποίο θα μοιράζεται μερικά μηχανικά μέρη με το αναμενόμενο νέο Land Rover, δεδομένο που θα εξυπηρετήσει τη διαδικασία παραγωγής και των δύο μοντέλων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...