550 ταξί και 25.000 χρήστες στο taxibeat

  • -
  • -

Περισσότερα από 550 περιλαμβάνει πλέον ο στόλος των ταξί, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Taxibeat, εξυπηρετώντας με σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες μεταφοράς των Ελλήνων καταναλωτών. Ο στόλος αυτός περιλαμβάνει περίπου 500 ταξί στην Αθήνα και 50 έως 60 ταξί στην επαρχία. Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 25.000 είναι εκείνοι οι χρήστες smartphones που έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή.

Το Taxibeat είναι μια ελληνική εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα στον κάτοχο ενός κινητού τηλεφώνου (είτε iPhone, είτε οποιοδήποτε smartphone με λειτουργικό Android) να  δει ποια ταξί βρίσκονται κοντά στην περιοχή του, το μοντέλο και τη μάρκα τους, απόψεις των υπολοίπων χρηστών για κάθε ένα από αυτά τα διαθέσιμα ταξί, και να καλέσει απευθείας από το κινητό του το κινητό του οδηγού ταξί σε όποιο από τα διαθέσιμα επιλέξει.

Το taxibeat είναι διαθέσιμο εδώ και περίπου 6 μήνες για κινητά iPhone, ενώ το Φθινόπωρο διατέθηκε και η εφαρμογή για συσκευές Android. Σε κάθε ένα από τα δύο καταστήματα εφαρμογών, θα τη βρείτε σε δύο εκδοχές: σε εκείνη που απευθύνεται στον απλό χρήστη και σε εκείνη που απευθύνεται στον οδηγό, οπότε, εφόσον σας ενδιαφέρει, κατεβάζετε εκείνη που απευθύνεται στις ανάγκες σας. Εδώ και μερικές ημέρες, η δυνατότητα αναζήτησης ταξί είναι διαθέσιμη και μέσα από το site της εφαρμογής, taxibeat.gr.

Αν έχετε iPhone και θέλετε να κατεβάσετε το taxibeat πατήστε εδώ, εφόσον είστε απλός χρήστης και εδώ, εφόσον είστε οδηγός ταξί.

Αν έχετε Android και θέλετε να κατεβάσετε το taxibeat πατήστε εδώ.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...