Chevrolet: Δωρεά προς τα παιδικά χωριά SOS

Spark, Aveo, Orlando για τα παιδιά

  • -
  • -

Η Chevrolet γιορτάζει τα 100 χρόνια ύπαρξης της. Ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Chevrolet Europe περιλαμβάνεται και η δωρεά 100 συνολικά αυτοκινήτων στον οργανισμό των Παιδικών Χωριών SOS, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο να παρέχουν ένα ζεστό σπιτικό σε παιδιά που για διάφορους λόγους το έχουν στερηθεί.

Στην Ελλάδα η Chevrolet γιόρτασε τα γενέθλια της  μαζί με τους υπευθύνους και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Το πάρτι που διοργανώθηκε για τα παιδιά και ξεκίνησε με την παράδοση ενός καινούργιου Aveo και ενός Orlando για το χωριό της Βάρης και της Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα (το τρίτο αυτοκίνητο της Ελληνικής χορηγίας παραδόθηκε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτιο).

Τα δύο Chevrolet παρέλαβαν εκ μέρους των Παιδικών Χωριών η Πηγή Δεβετζή και ο Πύρρος Δήμας. Και οι δύο τους υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS, αποδεικνύοντας ότι εκτός από εξαιρετικοί αθλητές είναι και άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Chevellas κου Θάνου Παπαδόπουλου, τα τρία αυτά αυτοκίνητα θα εξυπηρετήσουν φυσικά κάποιες ανάγκες αλλά παράλληλα θα προβληθεί στα μέσα και το έργο που επιτελείται στα πλαίσια του οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Βοήθεια, που ειδικά σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι στην χώρα μας είναι ακόμη πιο απαραίτητη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...