Η Mercedes-Benz Ελλάς κοντά στους εθελοντές

Χορηγία για την προστασία του δάσους της Φολόης

  • -
  • -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, η παράδοση του εξοπλισμού δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης στους εθελοντές του προγράμματος της Φολόης, το οποίο υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με διοργανωτές την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου και το Δασαρχείο Πύργου.

Η προμήθεια του εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης είναι μέρος του γενικότερου σχεδιασμού με στόχο την ενεργοποίηση του εθελοντισμού για την προστασία του δρυοδάσους της Φολόης. Η εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 & 31 Μαρτίου και η παράδοση στους εθελοντές του απαραίτητου εξοπλισμού ατομικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης, αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα αυτής της προσπάθειας.

Η διάδοση των μηνυμάτων προστασίας του μοναδικής αισθητικής, πολιτιστικής και οικολογικής αξίας δρυοδάσους της Φολόης, επιτυγχάνεται πλέον και μέσω των ενημερωτικών και προτρεπτικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν, παρουσία των εκπροσώπων της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...