Η BMW χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Συμφωνία συνεργασίας έως το τέλος του 2012

  • -
  • -

Η BMW εγκαινιάζει μια διεθνή Ολυμπιακή στρατηγική και ενσαρκώνει τη συνεργασία αυτή με την παραχώρηση αυτοκινήτων, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιτροπής, υποστηρίζοντας τις κοινές αξίες και τα οράματα που εκφράζει το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος BMW συνεργάζεται με το θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων . Συγκεκριμένα, η BMW έπαιξε ενεργό ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο. Το 1996, η BMW Βορείου Αμερικής ήταν χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και της Αμερικανικής Ολυμπιακής Ομάδας. Στους Ολυμπιακούς του 2012 η BMW Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι ο Αυτοκινητιστικός Εταίρος και Εταίρος Βιωσιμότητας. Τον Ιούλιο του 2010, η BMW Βορείου Αμερικής και η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ υπέγραψαν εξαετή συμφωνία, με την οποία η BMW Βορείου Αμερικής, έγινε ο πρώτος ξένος αυτοκινητιστικός εταίρος στην ιστορία της Αμερικάνικης Ολυμπιακής Επιτροπής (USOC). Τέλος η BMW έχει συνάψει μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή (COC) μέχρι το 2016 και μεσοχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CNOSF) μέχρι το 2014.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κύριος Σπύρος Καπράλος δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι που αυτή η συνεργασία μας προβάλει τις βασικές κοινές αξίες μας: Την αναζήτηση των καλύτερων επιδόσεων, με σεβασμό πάντα προς τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. Γνωρίζουμε τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της BMW στο Ολυμπιακό κίνημα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και τις προσπάθειές της να προωθήσει τη χρήση οχημάτων με θαυμάσιες επιδόσεις και συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, σε συνδυασμό πάντα με την συνεχή προσπάθεια μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...