Ξεκίνησε η εκδήλωση «Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2011»

Από τις 28 Φεβρουαρίου η Ολυμπιακή Εγκατάσταση Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ στο Ελληνικό υποδέχεται τους φίλους του υγρού στοιχείου

  • -
  • -

Τις πρώτες έντεκα εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση, υποδέχθηκε η Ολυμπιακή Εγκατάσταση του αθλήματος στις 28 Φεβρουαρίου, για την προετοιμασία τους εν όψει των επικείμενων Ευρωπαϊκών και Διεθνών Αγώνων.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης «Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2011» από την εταιρία «Πάρκα Αναψυχής & Αθλητισμού Ελληνικού A.E.» με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ, έχει σαν στόχο να παρέχει στους αθλητές και τους συνοδούς τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την άρτια διεξαγωγή των προπονήσεών τους σε μια εξαιρετικής αισθητικής και τεχνολογίας Ολυμπιακή πίστα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξη των Εθνικών Ομάδων της Γαλλίας, της Σλοβακίας και της Κροατίας.

Την Ολυμπιακή Εγκατάσταση Κάνοε Καγιάκ Σάλομ έχουν επίσης επισκεφθεί ήδη 470 μαθητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, στα πλαίσια του προγράμματος των εκπαιδευτικών/ ψυχαγωγικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται δωρεάν, ενώ  αναμένονται ακόμη περί τους 1500 μαθητές.

Οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην εγκατάσταση και να παρακολουθήσουν ζωντανά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό προπονήσεις των Πρωταθλητών του Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα μέσα από σχετικές παρουσιάσεις, επίδειξη του εξοπλισμού και της υδροδυναμικής λειτουργίας του αγωνιστικού στίβου, την προβολή σχετικών video και συμμετοχή σε διαδραστικά παιχνίδια.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τη διοργάνωση κορυφώνονται το προσεχές Σαββατοκύριακο (12 & 13.03), με τις επισκέψεις και τη συμμετοχή κοινού στις δραστηριότητες του Rafting, των Διθέσιων Φουσκωτών και του Kayak συγκεκριμένες ώρες, ενώ η εγκατάσταση θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό τα Σαββατοκύριακα κατά τα οποία θα διεξάγονται οι δραστηριότητες.

To gocar.gr συμμετέχει στην εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις "Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας" μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...