1ος Διάπλους Μαλιακού από την South Evian Gulf Team

«Be My Hero» στις 16 και 17 Αυγούστου για την εθελοντική προσφορά

  • -
  • -

Ο πρώτος διάπλους του Μαλιακού με καγιάκ θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Αυγούστου με σκοπό τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών. Η δράση «Be my Hero», με την συμμετοχή της ομάδας κωπηλατών South Evian Gulf Τeam θα πραγματοποιηθεί στις παραλίες της Ράχες Φθιώτιδας υπό την Αιγίδα του Δήμου Στυλίδας.

Κύριος στόχος της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη που υπάρχει για αύξηση του συνολικού αριθμού των δοτών μυελού των οστών. Είναι η ελπίδα ζωής για τα παιδιά με καρκίνο της χώρας μας. Ο Άγγελος Χριστοφίδης και η παρέα του South Evian Gulf team, μετά τον άθλο του «Greece 1000 miles» που διέσχισαν την Ελλάδα από το δυτικότερο άκρο, το νησί των Οθονών βορειοδυτικά της Κέρκυρας, μέχρι το Καστελόριζο, βάζουν έναν ακόμη στόχο με τον ίδιο πάντα απώτερο σκοπό.
Η κύρια εκδήλωση θα λάβει χώρα στο μπιτς-μπαρ La Playa, στην παραλία Ραχών, το Σάββατο 16/08 στις 15.00 όπου και θα καταπλεύσουν οι κωπηλάτες της ομάδας, μαζί με φίλους και άλλους θαλασσινούς συνοδοιπόρους. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει και ειδικό περίπτερο όπου θα μπορεί κανείς να γίνει επιτόπου εθελοντής δότης, μέσα σε 5', παίρνοντας και ένα αναμνηστικό βραχιολάκι, με το μήνυμα "Be My Hero!". Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα κωπηλατήσει συμβολικά μαζί με τους καγιάκερ του διάπλου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...