Ποιο νέο μοντέλο αγοράζεις στην Ελλάδα με 5 ευρώ την ημέρα!

Είναι ηλεκτρικό, έχει όφελος 4.000 ευρώ χάρη στην επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 και χρηματοδότηση με έκπτωση 2.300 ευρώ. Το αγοράζεις με 5 ευρώ την ημέρα ή 150 ευρώ το μήνα.

  • -
  • -

Το μικρό ηλεκτρικό XEV YOYO είναι ο πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. 

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ed0a26375b055c5686ab421619b9de22.jpg

Σήμερα, η εισαγωγική εταιρεία XEV HELLAS κάνει την απόκτηση του microcar ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει το YOYO. Για να το πετύχει, συνδυάζει μια σημαντική έκπτωση στην τιμή της δημοφιλούς και ολοκληρωμένης έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για ξέγνοιαστη αποπληρωμή.
yoyo

Ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το XEV YOYO Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ. Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 €/μήνα. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 € ανά ημέρα. Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 € του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 € εάν είναι έως 29 ετών. Μάλιστα, το όχημα είναι και ετοιμοπαράδοτο

Πόσο km κάνεις με το XEV YOYO

Το XEV YOYO έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 km. Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 km/h, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση.

yoyo

Δείτε ακόμη: Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 - Αυτοκίνητα: Μάθετε τα πάντα για τους ιδιώτες

Με μήκος 2,53 m και ακτίνα στροφής 4,5 m, το YOYO ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 lt για αποσκευές. Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7”, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά.

Όσον αφορά στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει αναλυτικότερα:

  • Τιμή καταλόγου XEV YOYO Easy: 17.300 €
  • Τιμή με έκπτωση: 15.000 €
  • Προκαταβολή 40%: 6.100 €
  • Αποπληρωμή σε 84 δόσεις των 149,90 €, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...