XEV Yoyo: Στην Ελλάδα το μικρό αυτοκίνητο πόλης - Η τιμή του

Θεωρείται microcar, όμως έχει πλήρη εξοπλισμό από τη βασική έκδοση και είναι ηλεκτρικό, άρα προσφέρει σχεδόν… μηδενικό κόστος μετακίνησης.

  • -
  • -

Το νέο XEV Yoyo είναι ένα microcar που ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία του. Πλέον, είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας σε τέσσερις εκδόσεις, μέσα από τις οποίες οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν την ιδανική για εκείνους, σύμφωνα με τον εξοπλισμό που επιθυμούν. Απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν ένα μικρό όχημα για να μετακινούνται καθημερινά στην πόλη, με ελάχιστο κόστος. Παράλληλα προσφέρει τρομερή ευελιξία χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις που του επιτρέπουν να παρκάρει ακόμη και… κάθετα.

Οι εκδόσεις και οι τιμές του XEV Yoyo στην Ελλάδα

Η βασική έκδοση του XEV Yoyo ονομάζεται Entry και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος στην καθημερινότητά του. Περιλαμβάνει ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλιοροφή, κεντρική οθόνη 7 ιντσών, κεντρικό κλείδωμα, keyless entry, Bluetooth και τρεις θύρες USB για φόρτιση συσκευών. Επίσης, περιλαμβάνει το… άκρως απαραίτητο για τη χώρα μας Air Condition, από τη βασική κιόλας έκδοση! Στη συνέχεια, έχουμε την έκδοση Easy που περιλαμβάνει όλα όσα συναντάμε στην Entry, συν τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση. Ψηλότερα βρίσκεται η έκδοση Joy που εστιάζει περισσότερο στην τεχνολογία, προσθέτοντας στον εξοπλισμό μια κεντρική οθόνη αφής 10,2 ιντσών με ράδιο και λειτουργίες Mirror Screen, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση Sprint που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Αναλυτικά, οι τιμές του XEV Yoyo:

  • XEV Yoyo Entry: 12.990 €
  • XEV Yoyo Easy: 13.300 €
  • XEV Yoyo Joy: 13.750 €
  • XEV Yoyo Sprint: 14.500 €

Να σημειώσουμε, ότι σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ενώ συνυπολογίζεται η κρατική επιδότηση (3.000 €) του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» όπως και το επιπλέον όφελος που προβλέπεται (1.000 €) για τους νέους κάτω των 29 ετών. Επίσης, το XEV Yoyo είναι ετοιμοπαράδοτο σε όλες τις εκδόσεις του, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν άμεσα. 

Τι είναι το XEV Yoyo;

Με μήκος 2,5 μέτρα και μικρό κύκλο στροφής (μόλις 8 μέτρα) το XEV Yoyo είναι ένα ιδανικό μέσο μετακίνησης για την πόλη. Κινείται αμιγώς ηλεκτρικά και φορτίζει από μια τυπική πρίζα σπιτιού μέσα σε 4 ώρες (από 30% στο 100%). Το αυτοκίνητο υποστηρίζει και την τακτική αλλαγής της άδειας μπαταρίας με φορτισμένης, αν δημιουργηθούν τέτοιες υποδομές στη χώρα μας. Όλο αυτό κρατάει μόλις 5 λεπτά και ο οδηγός του XEV Yoyo είναι έτοιμος να συνεχίσει, χωρίς αναμονή φόρτισης! Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, χάρη στον οποίο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως 80 km/h και να κινηθεί σε κάθε αστικό δρόμο, από μικρές συνοικιακές οδούς έως κεντρικές λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας. Η μπαταρία των 10,4 kWh εξασφαλίζει αυτονομία 150 χιλιομέτρων, ένα νούμερο ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τις καθημερινές μετακινήσεις μας στην πόλη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...