Νέα BMW X3: Η πρώτη φωτογραφία του premium οικογενειακού SUV

Σύντομα θα παρουσιαστεί η νέα γενιά της BMW X3, η οποία θα εστιάζει σαφώς περισσότερο στην ηλεκτροκίνηση και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

  • -
  • -

Θέλοντας πάντα να προλαβαίνει τις εξελίξεις και να ανανεώνει τα μοντέλα της πριν ακόμη θεωρηθούν ξεπερασμένα, η BMW ετοιμάζει τη νέα X3. Αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό μοντέλο στην γκάμα των SUV της και παραδοσιακά, ήταν πολύ «δυνατή» τόσο στους κινητήρες βενζίνης ή diesel, όπως και στις υβριδικές προτάσεις ή ηλεκτρικές με ανταγωνιστικό σύνολο Plug-In Hybrid και «καθαρόαιμη» EV έκδοση με το όνομα iX3. Η νεότερη γενιά του μοντέλου αναμένεται να ενισχύσει τη θέση του στην «πιάτσα» της ηλεκτροκίνησης καθώς θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην iX3. Προσωρινά όμως, οι πληροφορίες που έχουμε για το μοντέλο είναι ελάχιστες.

Πότε θα παρουσιαστεί η νέα BMW X3;

Η πρώτη εικόνα της νέας BMW X3 δείχνει ότι η οπτική συγγένεια με τις X1 και X2 έχει ενισχυθεί σημαντικά. Στο εμπρός μέρος τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά που συναντάμε στην X1, όπως και οι γραμμές του προφυλακτήρα, του καπό, ακόμη και το χρώμα. Εντελώς νέα όμως είναι η προσέγγιση στην kidney grille, τα «νεφρά» στην μάσκα των BMW, που έχουν μεγάλη επιφάνεια αλλά και μια διαφορετική σχεδίαση καθώς οι γρίλιες δεν είναι μόνο κάθετες αλλά και διαγώνιες, φέρνοντας ένα διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα. Προφανώς στις ηλεκτρικές εκδόσεις, η kidney grille θα είναι κλειστή προς όφελος της αεροδυναμικής.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα ξέρουμε για τους κινητήρες και τις νέες τεχνολογίες της BMW X3

Στο πλαϊνό τμήμα, ξεχωρίζουν οι χωνευτές χειρολαβές, αλλά και το «άνοιγμα» του αμαξώματος στα πίσω φτερά, σημείο που θυμίζει λίγο και το μεγάλο ηλεκτρικό SUV, την BMW iX. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει φωτογραφία από το πίσω μέρος, άρα δεν έχουμε και ολοκληρωμένη άποψη. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη γνώμη. Εκεί, θα μάθουμε τα κινητήρια σύνολα, θα δούμε περισσότερες φωτογραφίες και θα δημοσιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες που θα ενσωματώνονται στη νέα BMW X3. Περιμένουμε ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...