Ποιος είναι ο Έλληνας Πρωταθλητής που αγοράζει την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αλλάζει χέρια και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη περνάει στον γνωστό Πρωταθλητή Αναβάσεων Μάριο Ηλιόπουλο!

  • -
  • -

Τέλος εποχής για την ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωστοποίησε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση την αποχώρηση του από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και μερικές μέρες, πως η ΑΕΚ θα περάσει στα χέρια του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου! Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας Seajets, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στους Ελληνικούς Αγώνες, όντας και Πρωταθλητής Αναβάσεων τα τελευταία χρόνια!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, δοκιμάζοντας να λάβει μέρος σε αγώνες Ράλλυ και Ταχύτητας. Όπως αποδείχθηκε, τον κέρδισαν οι πίστες και οι Αναβάσεις κατακτώντας νίκες και τίτλους! Τα τελευταία χρόνια, διέλυσε τον ανταγωνισμό οδηγώντας Ford Fiesta, Ford Focus και ένα τελευταίας γενιάς Fiesta WRC, αποτελώντας τον αγαπημένο οδηγό των θεατών.

Επιπλέον, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλλει ενεργά και οικονομικά στην ενίσχυση των Ελληνικών Αγώνων. Την εποχή που το Ράλλυ Ακρόπολις ήταν εκτός WRC, η Seajets αποτελούσε βασικό και ονομαστικό χορηγό του εθνικού μας αγώνα, ενώ ο ίδιος μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πως πολλές φορές στο παρελθόν έχει υποστηρίξει και ενισχύσει οικονομικά ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς στην προσπάθεια τους αναρριχηθούν στο σπορ.

Εκτός από λάτρης της ταχύτητας και των αγώνων, ο ίδιος έχει μία σπουδαία συλλογή από αυτοκίνητα, τόσο πολιτικά όσο και αγωνιστικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στο γκαράζ του ξεχωρίζουν μία Citroen C4 WRC, ένα Peugeot 307 WRC και ένα Ford Focus WRC, όλα πρώην εργοστασιακά με πλούσιο παλμαρέ!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...