Ένα μονοθέσιο της Formula 1 μέσα στο γρηγορότερο πλοίο

Όσοι ταξιδέψουν με το WorldChampion Jet της Seajets θα μπορούν να θαυμάσουν και το μονοθέσιο του Jos Verstappen

  • -
  • -

Μία έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια των νέων δρομολογίων του ταχύπλοου WorldChampion Jet, το οποίο εισήχθη και επίσημα στο στόλο της ναυτιλιακής εταιρείας Seajets.

Ειδικότερα, σε περίοπτη θέση στο εσωτερικό και δη στο κεντρικό διώροφο αίθριο του πλοίου, που κατέχει μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, δεσπόζει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1.

Πρόκειται για μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003-2004 και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ HAMILTON ΣΕ 5ΧΡΟΝΟ ΦΑΝ ΤΟΥ



To ξεχωριστό «διακοσμητικό» στοιχείο στο εσωτερικό του ταχύπλοου αποτέλεσε πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος είναι λάτρης και πρωταθλητής αγώνων στη Formula Saloon. Επιπροσθέτως, ο κ. Ηλιόπουλος μαζί με την ομάδα του, εμπνεύστηκαν όλο το εσωτερικό του πλοίου με στιγμιότυπα αγώνων Formula 1.

Λίγα χαρακτηριστικά για το WorldChampion Jet

To ταχύπλοο έχει χωρητικότητα 6.400gt, μήκος 88 μέτρων, πλάτος 24 μέτρων και βύθισμα 4 μέτρων. Εξοπλίζεται με 2 πανίσχυρες τουρμπίνες αεροπορικού τύπου General Electric LM 2500, συνολικής ισχύος 50.000 kw, ενώ μπορεί να μεταφέρει έως και 1.300 επιβάτες.

Σημειώνεται, τέλος, πως το πλοίο έχει ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια του από τις 27 Απριλίου, από τον Πειραιά για τα νησιά της Σύρου, της Μυκόνου, της Νάξου και της Σαντορίνης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...