Στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai - Τιμή

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai ξεκινάει την εμπορική του πορεία και έρχεται στη χώρα μας σε ήπια υβριδικές (mild hybrid) όπως και πλήρως υβριδικές (full hybrid) εκδόσεις. Αυτές είναι οι τιμές.

  • -
  • -

Το νέο Nissan Qashqai, έχοντας ήδη μπει σε πλήρεις ρυθμούς παραγωγής, βρίσκεται καθ’ οδόν προς της εκθέσεις της μάρκας σε όλη την Ευρώπη και βέβαια την Ελλάδα! Με πλήρως ανανεωμένη, τολμηρή σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και την ασφάλεια, το νέο Qashqai είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών και να καθορίζει τα δεδομένα σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς.

Το νέο Qashqai έχει στόχο να παραμείνει πολύ κοντά στα ζητούμενα του Έλληνα αγοραστή. Έτσι λοιπόν, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και σε ανάλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του νέου Qashqai διατηρούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες εκδόσεις για τις οποίες ανακοινώνονται οι τιμές είναι:

  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 140PS M/T (χειροκίνητο κιβώτιο) Βενζίνη διατίθεται από 29.990€
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 158PS X-Tronic (αυτόματο κιβώτιο)Βενζίνη διατίθεται από 32.990€
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 158PS X-Tronic (αυτόματο κιβώτιο) 4WD Βενζίνη διατίθεται από 36.990€
  • Η έκδοση e-Power 190PS (αυτόματο κιβώτιο) διατίθεται από 39.990€

Νέο και… πιο ωραίο!

Να αναφέρουμε ότι το Nissan Qashqai ανανεώθηκε σχεδόν σε όλους τους τομείς και πλέον αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην ανταγωνιστική κατηγορία των C-SUV. Με ακόμη πιο σύγχρονη αισθητική, κορυφαίο εξοπλισμό από τις βασικές εκδόσεις, αποδοτικούς κινητήρες, διαφορετικές επιλογές μετάδοσης (κίνηση εμπρός, τετρακίνηση, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο) και πιο premium χαρακτήρα από ποτέ με πολυτελή υλικά στην καμπίνα και διάφορες επιλογές επενδύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο Qashqai οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Nissan Qashqai - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...