Ο διάσημος ποδοσφαιριστής με το μαγικό γκαράζ - Δείτε τι αυτοκίνητα έχει

Μόλις στα 24 του χρόνια, ο άσος του ποδοσφαίρου έχει αυτοκίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

  • -
  • -

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που προτιμούν να ξοδεύουν πολλά από τα χρήματα τους σε πανάκριβα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστική είναι η συλλογή του Christiano Ronaldo, ο οποίος στο γκαράζ του έχει αυτοκίνητα εκατομμυρίων, στα οποία περιλαμβάνονται και μοντέλα της Bugatti.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει μία πανάκριβη σειρά από αυτοκίνητα είναι ο Jadon Sancho. O 24χρονος ποδοσφαιριστής της Manchester United, αγωνίζεται ως δανεικός στη Borussia Dortmund και εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βρετανική ομάδα θέλει να τον φέρει πίσω στο Old Trafford, αλλά ο ίδιος προτιμά να μείνει στη Γερμανία όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Αυτήν τη στιγμή ο Sancho πληρώνεται με το ασύλληπτο ποσό των 410.000 € την εβδομάδα (ναι, καλά διαβάσατε) και πολλά από τα χρήματα του καταλήγουν σε νέα αυτοκίνητα. Το πιο ακριβό που έχει στο γκαράζ του είναι μία Mercerdes-Benz Brabus G-Class. Πρόκειται για μία ειδικά τροποποιημένη εκδοχή του σκληροπυρηνικού SUV, η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 5,5 λίτρων απόδοσης 800 ίππων!

sancho

 

Επιπλέον, στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα και τα λογότυπα της Brabus, με το κόστος της να αγγίζει τις 450.000 €! Είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού είναι η μία από τις δέκα συνολικά εκδοχής της G-Wagon που κατασκευάστηκαν.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης! 

Βέβαια, ο Sancho δεν τη χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Για να πηγαίνει στις προπονήσεις και να κάνει τις δουλειές του, χρησιμοποιεί μία ταπεινή… Lamborghini Urus. Ακόμα, στο γκαράζ του έχει μία Mercedes-Benz S-Class, μία Bentley Bentayga, αλλά και ένα Mercedes-Benz V-Class το οποίο συνήθως δεν οδηγεί ο ίδιος, αλλά κάποιος από το προσωπικό του…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...