H Lady Gaga έβαλε φόρεμα με πόρτα αυτοκινήτου – Δείτε πως το έκανε [video]

Η διάσημη τραγουδίστρια αρέσκεται στις εκκεντρικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά έγινε viral, καθώς φόρεσε μια…πόρτα αυτοκινήτου!

  • -
  • -

Για τη Lady Gaga, ένα πράγμα δεν μπορεί να της προσάψει κανείς: Πώς δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει αφήσει εποχή με τις κατά καιρούς εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο, στο πρόσφατο πάρτι για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της «Gaga Chromatica Ball», το τερμάτισε.

Ειδικότερα, έβαλε ένα λευκό φόρεμα και γύρω από τον κορμό της κάτι που παρέπεμπε σε πόρτα αυτοκινήτου. Στο κόκκινο χαλί όπου περπάτησε λίγο αργότερα, τη ρώτησαν τι είναι αυτό ακριβώς που επέλεξε να φορέσει, με την ίδια να απαντά: «Είναι ανταλλακτικό αυτοκινήτου. Αλλά δεν ξέρω ακριβώς , δεν είμαι μηχανικός».

gaga

Στην ανάρτησή της στα social media, συνόδεψε τις φωτογραφίες με την εξής πρόταση: «Αν μπορείς να περπατήσεις με αέρα κάτω από τα πόδια σου, θα βρεις ότι η φαντασία ολοκληρώνεται. Βρήκα ξανά τον δρόμο μου πίσω σε μένα, με διαφορετικούς τόνους, και μέταλα που μπορούσα να λυγίσω. Ελπίζω να με αγαπήσετε και με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό που είμαι, όχι τότε αλλά σήμερα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...