Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Έντι Ταβάρες – Πόσο κοστίζει;

O σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ και πρωταγωνιστής της Euroleague. Στην Ισπανία, μετακινείται με ένα από τα κορυφαία SUV.

  • -
  • -

Σε ρυθμούς Final Four κινείται η Ευρώπη. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσε θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague, με τους σημερινούς ημιτελικούς να δεσπόζουν στο πρόγραμμα.

tavares

Οι σέντερ του Ολυμπιακού θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό θα βρεθεί ένας σπουδαίος «ψηλός», ο Έντι Ταβάρες. O 32χρόνος παίκτης με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς σέντερ στην Ευρώπη και βασικό γρανάζι στη μηχανή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το SUV του Tavares

Με ύψος 2,21μ., ο Έντι Ταβάρες χρειάζεται άπλετο χώρο στις καθημερινές του μετακινήσεις. Για να πηγαίνει από το σπίτι στο γήπεδο, αλλά και για τις καθημερινές βόλτες με την οικογένειά του στη Μαδρίτη, ο Ταβάρες έχει στη διάθεσή του ένα από τα κορυφαία SUV.

ix

Το αυτοκίνητο είναι μάρκας BMW και μάλιστα αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Πρόκειται για την πληθωρική iX, ένα από τα κορυφαία τετράτροχα των Γερμανών, το οποίο προσφέρει εκπληκτικά επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας, στοιχεία που επιζητούν άνθρωποι τέτοιου όγκου, όπως ο 32χρονος αθλητής της «βασίλισσας».

ix

Δείτε ακόμη: Τι αυτοκίνητο οδηγεί στην Ελλάδα ο Κέντρικ Ναν;

Πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο, το ηλεκτρικό SUV της βαυαρικής φίρμας διατίθεται σε τρεις εκδόσεις (xDrive40, xDrive50 και xDrive60), με απόδοση 326, 503 και 619 ίππων, αντίστοιχα. Ο Έντι Ταβάρες το παρέλαβε στις αρχές της χρονιάς, επιλέγοντας τη μεσαία έκδοση με την αυτονομία των 630 km. Το αυτοκίνητο είναι σε λευκό χρώμα και στην Ισπανία κοστίζει 108.650 ευρώ.

ix

Ο Ταβάρες δεν το πλήρωσε όμως, καθώς το παρέλαβε στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας που έχει η BMW με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, η BMW iX στην Ελλάδα είναι φθηνότερη σε σχέση με την Ισπανία, με τις τιμές να ξεκινούν από 90.950 ευρώ και την xDrive50 του διάσημου μπασκετμπολίστα να τιμάται στα 113.550 €. Δείτε αναλυτικά τις τιμές

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...