Τεράστια επιτυχία για τη Ford: 7.500 παραγγελίες για το supercar των 300.000 ευρώ

Η Ford μάλιστα δηλώνει έτοιμη να σπάσει με αυτό το αυτοκίνητο και το ρεκόρ στο Nürburgring «ρίχνοντας» τα χρονόμετρα, κάτω από το φράγμα των επτά λεπτών…

  • -
  • -

Με εκτιμώμενη τιμή κοντά στα 325.000 $ ή 300.000 €, η Ford Mustang GTD είναι η πιο ακριβή Mustang που δημιουργήθηκε ποτέ στην 60χρονη ιστορία του μοντέλου. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά αποθάρρυνε τους φανατικούς οπαδούς του μοντέλου, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται, δίνουν Γη και ύδωρ για να την αποκτήσουν!

7.500 αιτήσεις… με το «καλημέρα»!

Η Ford ανακοίνωσε επίσημα, ότι έχει λάβει περισσότερες από 7.500 αιτήσεις σε σχεδόν ένα μήνα, από πελάτες των Η.Π.Α και του Καναδά. Και πλέον, ανοίγει το βιβλίο παραγγελιών και για την Ευρώπη!

Η Ford αποκάλυψε επίσης ότι είναι σχεδόν έτοιμη, να «ρίξει» τη Mustang GTD στο «Ρινγκ» για ένα χρονομετρημένο γύρο στην πράσινη κόλαση ώστε να αποδείξει σε εχθρούς… και φίλους, ότι είναι το ταχύτερο όχημα εξ΄ Αμερικής, με εκτιμώμενο χρόνο γύρου κάτω από 7’.

Σε περίπτωση μάλιστα που επαληθευτούν οι προβλέψεις της, τότε η Mustang GTD, θα εκθρονίσει το Dodge Viper ACR

«Έχουμε δοκιμάσει εκτενώς τη Mustang GTD στη Βόρεια Αμερική, και συγκεκριμένα στο Sebring International Raceway και στο Virginia International Raceway», δήλωσε ο Greg Goodall, επικεφαλής μηχανικός για τη Mustang GTD για να προσθέσει «Όλα τα δεδομένα που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής μαρτυρούν ότι το αυτοκίνητο μας θα σπάσει το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring σε λιγότερο από 7’».

Με περισσότερους από 800 ίππους, ανάρτηση προερχόμενη από τα αγωνιστικά του GT3 και κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετημένο στο πίσω μέρος για κατανομή βάρους 50:50 ανάμεσα στους δυο άξονες, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του μοντέλου άλλη Mustang παραγωγής τόσο «δυνατή» και τόσο προηγμένη τεχνολογικά.

Η Ford, έχει βρεθεί προ εκπλήξεως καθώς οι περισσότερες από 7.500 αιτήσεις για την απόκτηση του μοντέλου υπερβαίνουν κατά πολύ τις αρχικές της προβλέψεις, οι οποίες ήθελαν σε ετήσια βάση τη δημιουργία μάξιμουμ 700 μονάδων.

Δείτε ακόμα: Η Ford Mustang που κοστίζει όσο μια νέα Porsche Cayenne

Και όλα αυτά, θυμίζουμε, χωρίς ακόμα να έχουν μπει ακόμα στο παιχνίδι, αγορές όπως της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής αλλά και της Κίνας. Τουλάχιστον ο πονοκέφαλος σε αυτήν την περίπτωση είναι ευχάριστος, σε αντίθεση με τις παραγγελίες των ηλεκτρικών μοντέλων της φίρμας οι οποίες κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς όπως και όλων των κατασκευαστών στην αμερικανική αγορά…

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...