Leasing ηλεκτρικού: BYD Atto 3 με τιμή έκπληξη - Ετοιμοπαράδοτο και όλα δωρεάν

H BYD έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα με την είσοδο της στην ελληνική αγορά και τώρα μπορείς να αποκτήσεις το δημοφιλές ηλεκτρικό μεσαίο SUV της με μηνιαίο μίσθωμα που θα τρίβεις τα μάτια σου.

  • -
  • -

Το Atto 3 είναι το ηλεκτρικό C-SUV της BYD με το οποίο ο κινέζικος κολοσσός επιδιώκει να κάνει αισθητή την παρουσία του στις ευρωπαϊκές αγορές. Και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως θα τα καταφέρει, ενώ αν συνεχίσουν να εμφανίζονται εντυπωσιακές προσφορές όπως αυτή της Executive Lease που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο.

Συγκεκριμένα, στο επίσημο site της εταιρείας leasing βρήκαμε πως το BYD Atto 3 διατίθεται με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 351 € +ΦΠΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία προκαταβολή 6.500 € +ΦΠΑ και μπορείς να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουργιο Atto 3 στην έκδοση Comfort κόστους 37.989 €. Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται η συντήρηση και η επισκευή του οχήματος, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 km, μικτή ασφάλεια, τα Τέλη κυκλοφορίας, αλλά και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση που χρειαστεί.

1

Δείτε ακόμη: BYD: Τα δύο ηλεκτρικά που έρχονται στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο!

Το αυτοκίνητο μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτο, ενώ το μίσθωμα αφορά 48μηνη σύμβαση για 20.000 km/έτος. Η προκαταβολή δίνεται ως πρώτο μίσθωμα, ενώ όπως γράφουμε και παραπάνω οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Από εκεί και πέρα τώρα, το BYD Atto 3 να θυμίσουμε πως χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα απόδοσης 204 ίππων, ο οποίος χαρίζει επιδόσεις της τάξης των 7,3 sec για το 0-100 km/h και τελική ταχύτητα 160 km/h. Η μπαταρία των 60,4 kWh χαρίζει αυτονομία της τάξης των 420 km. Σε ταχυφορτιστή το 0-80% συμπληρώνεται σε 44 λεπτά, ενώ σε έναν 11άρι AC η φόρτιση διαρκεί 6,5 ώρες.

2

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το BYD Seal U DM-i: Το plug-in D-SUV με τα 1.100 km αυτονομίας!

Το πακέτο εξοπλισμού Comfort περιλαμβάνει στοιχεία όπως την εντυπωσιακή ηλεκτρικά περιστρεφόμενη οθόνη αφής των 12,8 ιντσών για το infotainment, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ατμοσφαιρικό φωτισμό και πολλά ακόμη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...