Subaru: Έρχονται 3 νέα ηλεκτρικά SUV - Made by Toyota

Και τα τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Subaru θα έχουν παρουσιαστεί έως το 2026.

  • -
  • -

Μετά το Solterra η Subaru θα λανσάρει στην αγορά τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, ισχυροποιώντας τη θέση της στην κατηγορία. Φυσικά, σε μία προσπάθεια μείωσης και διατήρησης του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, η ιαπωνική μάρκα θα δανειστεί την τεχνολογία των ηλεκτρικών μοντέλων της από την Toyota.

Και τα τρία αυτοκίνητα θα ανήκουν στην κατηγορία των SUV και αναμένεται να έχουν παρουσιαστεί έως και το 2026. Η Subaru ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι πωλήσεις της παγκοσμίως έχουν σημειώσει μία άνοδο της τάξεως του 15%. Όμως, οι πωλήσεις του μοναδικού ηλεκτρικού που διαθέτει στη γκάμα της, του Solterra, αντιστοιχούν μόλις στο 0,02%!

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Subaru Crosstrek

Οι άνθρωποι της Subaru θεωρούν ότι για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, θα πρέπει να διευρύνουν τη γκάμα τους. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προσφάτως οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας είχαν ανακοινώσει πως μακροπρόθεσμος στόχος είναι το 50% των πωλήσεων της μάρκας να αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα!

Για να συμβεί αυτό, η Subaru θα αποκαλύψει τέσσερα ακόμα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2028, τα οποία μάλιστα θα έχουν σχεδιαστεί και εξελιχθεί από την ίδια. Επιπλέον, η ιαπωνική μάρκα δεν έκρυψε πως δεν θα σταματήσει τη διάθεση των θερμικών κινητήρων, γνωστοποιώντας πως μέσα στη χρονιά θα μπει στην παραγωγή η νέα γενιά του υβριδικού συνόλου e-Boxer, η οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία και εν συνεχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.  

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...