Τι αυτοκίνητο οδηγεί στην Ελλάδα ο Κέντρικ Ναν;

Ο Κέντρικ Ναν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Με τι όμως αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην Αθήνα ο Αμερικανός σταρ;

  • -
  • -

Έπειτα από 12 χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο Φάϊναλ Φορ της Ευρωλίγκα, με τον Κέντρικ Ναν να είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει τα περισσότερα. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μια σπουδαία σειρά στα παιχνίδια με τη Μακάμπι, σημειώνοντας 96 πόντους και συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη πρόκριση.

nunn

Το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, με τον ιδιοκτήτη να τον χαρακτηρίζει τον απόλυτο MPV της Ευρωλίγκα και να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια, το οποίο και υπέγραψε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 8/5) ο 29χρονος αθλητής.

Τα 2 SUV του Ναν

Στους δρόμους της Αθήνας, τον Ναν τον έχουμε δει να κυκλοφορεί κατά καιρούς με ένα από τα best seller της Audi. Ειδικότερα, ο Αμερικανός οδηγεί το νέας γενιάς Q5, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς, το οποίο διακρίνεται για την άνεση, τη δυναμική συμπεριφορά, τις προηγμένες τεχνολογίες, τους γενναιόδωρους χώρους και τις high tech ψηφιακές λειτουργίες.

nunn

Δείτε ακόμη: Το νέο αυτοκίνητο του Τσιτσιπά – Κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ

Το τελευταίο διάστημα έχει στην κατοχή του και μια Alfa Romeo Tonale, το πανέμορφο ιταλικό SUV με την ξεχωριστή σχεδίαση, το πλήρως εξατομικευμένο εσωτερικό με τα κομψά φινιρίσματα και την οδηγοκεντρική προσέγγιση. Έχοντας τη σφραγίδα του πιο φινετσάτου και οδηγικά ικανού μοντέλου στην C-SUV κατηγορία, η Tonale που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης συνδυάζει το σπορ με το διαχρονικά στιλάτο και ξεκαθαρίζει ότι είναι γνήσια Alfa Romeo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...