Νέο video: Οι περιπέτειες του Πέτρου και της Τζέην με το Ford Transit Custom

Το νέο Ford Transit Custom είναι το van που θα λύσει τα χέρια του επαγγελματία και ταυτόχρονα θα τον μετακινήσει με ανέσεις επιβατικού Ι.Χ.

  • -
  • -

Με παράδοση πολλών δεκαετιών στα επαγγελματικά οχήματα, η Ford έχει χτίσει το δικό της μύθο στο συγκεκριμένο τομέα και συνεχίζει δυναμικά. Το νέο Transit Custom αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πλούσια ιστορία της μάρκας και έρχεται με τον ίδιο ικανό αέρα να κατακτήσει ακόμη μία γενιά επαγγελματιών. Το Custom, είναι το μεσαίου μεγέθους μοντέλο της σειράς Transit (διατίθεται σε εκδόσεις L1 & L2) και τοποθετείται πάνω από το Transit Connect και κάτω, από το Transit VAN όσον αφορά το μέγεθος.

1

Με την πρώτη του έκδοση να έχει παρουσιαστεί πριν από 12 χρόνια, συνεχίζει ακάθεκτο να ικανοποιεί τις μεταφορικές ανάγκες των ιδιοκτητών του και να σαρώνει βεβαίως τίτλους στο πέρασμα του. Φυσικά να μην ξεχνάμε πως το νέο Transit, κατέκτησε τον τίτλο του van της χρονιάς. Αυτό οφείλεται στο ότι εκτός της εντυπωσιακής σχεδίασης, το αμερικανικής καταγωγής επαγγελματικό έχει να προσφέρει και έναν πλούσιο… ή μάλλον ευρύχωρο εσωτερικό κόσμο.

2

Το Transit Custom δίχως να αλλοιώσει επ’ ουδενί τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, βελτιώθηκε σε όλους τους επιμέρους τομείς, ισορροπώντας πλέον ιδανικά ανάμεσα σε ένα εργαλείο δουλειάς και ένα επιβατικό όχημα… Καταφέρνει όμως να ανταποκριθεί στις ασύγκριτα υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι προκάτοχοι του; Η απάντηση στο video στην κορυφή του άρθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...