Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Απριλίου

Μετά από μερικές εβδομάδες, η πρώτη θέση στα δημοφιλέστερα μοντέλα άλλαξε χέρια!

  • -
  • -

Η λίστα με τα μοντέλα που τράβηξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR την εβδομάδα που διανύσαμε είχε σημαντικές αλλαγές. Το σημαντικότερο στοιχείο που διαπιστώνει κανείς είναι πως οι περισσότεροι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, ενώ μόλις τέσσερα αυτοκίνητα στην πρώτη δεκάδα ανήκουν στην κατηγορία των SUV και crossover. Μοντέλα που μέχρι πρότινος συγκέντρωνα συντριπτικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Την εβδομάδα που πέρασε η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στην κορυφή της λίστας, με την πρώτη θέση να περνάει στα χέρια του Suzuki Ignis. Το ιαπωνικό crossover σκαρφάλωσε από την 3η θέση στην πρώτη, «ρίχνοντας» από αυτή το Toyota Aygo X. Το ιαπωνικό μοντέλο έπεσε στη 2η θέση, μπροστά από το Kia Picanto, το οποίο και έχασε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τέταρτο διατηρήθηκε το Suzuki Swift, με το Seat Ibiza να κερδίζει δύο ακόμα θέσεις και να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα! Έκτο βρέθηκε το Fiat Panda, μπροστά από το Dacia Sandero Stepway και το Fiat 500. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν το Mitsubishi Space Star και το Hyundai Kona, με το κορεάτικο SUV να αποτελεί τη νέα είσοδο στην πρώτη δεκάδα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

 Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...