Top 10 Μοντέλα 15 - 21 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 15 - 21 Απριλίου

Ίδια τα μοντέλα στο εβδομαδιαίο Top 10 με μικρές ανακατατάξεις να ανακατεύουν την τράπουλα στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 είναι ο ευκολότερος τρόπος να εντοπίσουμε πια μοντέλα σας τράβηξαν το ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα με τα αυτοκίνητα μπορεί να έμεινε ανεπηρέαστη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μικρές αλλαγές στην κατάταξη διαφοροποίησαν τη σειρά. Πάμε να δούμε λοιπόν πως διαμορφώνεται για το διάστημα 15-21 Απριλίου.

Το βάθρο φαίνεται πως έμεινε ανεπηρέαστο, με τα τρία μοντέλα από τα οποία αποτελείται να μένουν ακλόνητα. Αυτό σημαίνει πως για ακόμη μία φορά το Toyota Aygo X βρίσκεται στο νούμερο 1, με τα Kia Picanto και Suzuki Ignis να ακολουθούν. Ίδιο είναι και το αυτοκίνητο που βρίσκεται στην 4η θέση, με το Suzuki Swift να είναι σταθερή αξία. Από εκεί άρχισαν οι αλλαγές με το FIAT Panda να κερδίζει τις δύο θέσεις που έχασε πριν από 7 ημέρες για να κλείσει για ακόμη μία φορά την 5άδα.

Το Dacia Sandero Streetway ακολουθεί στο νούμερο 6, ενώ 2 θέσεις κέρδισε και το SEAT Ibiza ανεβαίνοντας στη θέση 7. Τέλος, έχουμε τα FIAT 500, Mitsubishi Space Star και Suzuki Vitara στις θέσεις 8, 9 και 10, αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...