Toyota C-HR: Τι προστασία προσφέρει σε επιβάτες και παιδιά; Δείτε τα αποτελέσματα

Η νέα γενιά του SUV της Toyota βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ωστόσο, πριν από λίγο μάθαμε πόσο ασφαλές είναι για οδηγό και επιβάτες. Δείτε τα αποτελέσματα του Euro NCAP.

  • -
  • -

Το νέο C-HR κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, με την εμπορική του πορεία να έχει ξεκινήσει ιδανικά, ειδικά στη χώρα μας. Το C-SUV της Toyota προσφέρεται ως υβριδικό με 140 και 196 ίππους, καθώς και ως plug-in hybrid με απόδοση 223 ίππων. Οι τιμές ξεκινούν από 29.300 ευρώ πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο

chr

Πρόσφατα, ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός Euro NCAP αξιολόγησε τη νέα γενιά του C-HR, προκειμένου να διαπιστώσει τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο, παρά τα αυστηρότερα και πιο απαιτητικά crash test κατάφερε να λάβει την ανώτερη βαθμολογία 5 αστέρων, συγκεντρώνοντας μια ιδιαίτερα υψηλή διάκριση, ειδικά σε δύο κατηγορίες.

Δείτε ακόμηΔοκιμή Toyota C-HR Plug-in Hybrid

Ειδικότερα, το μοντέλο της Toyota, έλαβε 85% στην προστασία ενηλίκων επιβατών, 86% στην προστασία παιδιών στο πίσω κάθισμα, επίσης 86% στην προστασία πεζών και 79% για την αποτελεσματικότητα των συστημάτων υποβοήθησης.

chr

Σύμφωνα με τον Euro NCAP, το C-HR εξοπλίζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, είναι πιο προηγμένο από ποτέ και συνεχίζει να παράσχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...